Politiet ryddede Hamilton Hall ved Columbia University

Politiet ryddede Hamilton Hall ved Columbia University


Ordensmagten ryddede Hamilton Hall på Columbia University onsdag aften. Dem, der har deltaget i besættelsen, risikerer at blive udvist. Studerende kom ind ved at smadre vinduer i dørene. De barrikaderede sig, og ifølge en studerende, som BBC interviewede, blev der angiveligt forvoldt skade.

Ledelsen havde givet de studerende en frist til at fjerne sig fra udendørsområdet, men i stedet gik de ind og besatte Hamilton Hall. Det var en eskalering, som ledelsen var nødt til at reagere på.

Demonstrationerne i Gaza handler ikke længere om protestmarcher, men om kampe om politisk magt.

Knap var de studerende brudt ind i Hamilton Hall, før Democratic National Student Association udsendte en støtteerklæring. Dermed gjorde de Joe Biden til grin.

De studerende krævede mad og drikke, efter at have barrikaderet sig.

Ledelsen understreger, at det er demonstranternes opførsel, der har fået dem til at bede politiet om at rydde op, ikke deres meninger.

Universitetsrektor Minouche Shafik bad politiet om at hjælpe med at rydde områderne, og hun har bedt politiet om at blive på universitetet indtil den 17. maj.

Politiet gjorde det tidligere på dagen klart, at de ikke ville gå ind i området uden en anmodning fra administrationen eller en nødsituation.

Efter at universitetet i løbet af natten blev opmærksom på, at Hamilton Hall var blevet besat, vandaliseret og blokeret, havde vi ikke noget valg, hedder det i en meddelelse fra universitetet. (NTB)

 

https://www.breitbart.com/education/2024/04/30/nypd-begins-raid-columbia-university/

https://www.breitbart.com/politics/2024/04/30/college-democrats-we-commend-the-bravery-of-anti-israel-protesters/

 

ANNONSE

Source link