BZ’er og kriminel muslim gav Israel nul point

BZ’er og kriminel muslim gav Israel nul point


Danmarks Radio har været meget hemmelighedsfuld omkring, hvem, der er placeret i den jury, der afgav point på vegne af danskerne ved Eurovision-showet i Malmø.

Der er tale om fem personer, der alle trækker tråde til islam, det venstreekstreme miljø eller blot repræsenterer typisk ‘røde holdninger’, når det gælder deres politiske ståsted.

Når man ser på persongalleriet i DR’s grand prix-jury, kommer det ikke som en overraskelse, at den jødiske sangerinde Eden Golan fra Israel måtte inkassere nul point fra DR-juryen.

Det hele emmer af venstreorienteret opbakning til palæstinensernes sag, mens de danske seere betaler regningen over medieskatten.

Her er de fem medlemmer af DR’s grand prix-jury anno 2024:


Las Thomsen

Reklamemand fra pladebranchen, der har en betændt fortid i det voldelige BZ-miljø i København. Las Thomsen var med til at etablere det voldsparate ‘Ungdomshuset’ på Nørrebro i 1982. Las Thomsen har vedvarende kontakter på de sociale medier til et persongalleri, der var en del af det voldaparate BZ-miljø i 80’erne. I marts 2017 deltog Las Thomsen i en demonstration, der udviklede sig til stenkast mod politiet og hærværk mod butikker på Nørrebro.

Det venstreradikale miljø i København er kendt som meget kritisk over for Israel – og støtter samtidig palæstinenserne.


Ihan Haydar

Trommeslager og muslim. Ihan Haydar er født i Iraks hovedstad Bagdad og er asylansøger. Ihan Haydar kommer fra en muslimsk problemfamilie, der kom til Danmark i 2003. I juni 2023 blev Ihan Haydar dømt for bedrageri og dokumentfalsk i Københavns Byret. Ihan Haydar fik 40 dages betinget fængsel. Ihan Haydars advokat har rødder i Den Islamiske Republik Iran.

Ihan Haydar har tidligere optrådt på de sociale medier iført et såkaldt ‘palæstinensisk tørklæde’.


Søren Torpegaard Lund

Homoseksuel musical-skuespiller. Søren Torpegaard Lund trækker stærke tråde til pride-miljøet i Danmark, hvor man er stærkt kritisk over for Israel. Søren Torpegaard Lund var en del af Copenhagen Pride-arrangementet i 2021 og 2023. I maj 2016 gav Søren Lund sin fulde opbakning til Enhedslistens daværende partileder, Johanne Schmidt-Nielsen. “Lyt grundigt til denne fantastiske kvindes ord,” ytrede Søren Torpegaard Lund om Enhedslisten-politikeren.

ANNONSE


Enhedslisten er traditionelt særdeles kritisk over for Israel. Enhedslisten har støttet en palæstinensisk organisation, der deltog i terrorangrebet på Israel 7. oktober 2023, med økonomiske midler.


Jesper Groth

Skuespiller og tidligere vinder af Dansk Melodi Grand Prix. Jesper Groth har i årevis boet på Christiania – samt været tæt knyttet til det stærkt venstreorienterede miljø på fristaden. Jesper Groth har blandt andet vist interesse for problemerne omkring den bandekriminelle ‘Pusherstreet’, hvor der i årtier er blevet forhandlet ulovlige stoffer.

Miljøet omkring Christiania er kendt for at støtte palæstinensernes sag – og er samtidig stærkt kritisk over for Israel.


Vicky Leander

Koreograf og ekskone til filminstruktøren Ole Bornedal. I maj 2016 deler Vicky Leander et Facebookopslag, der er ment som en kritik af Dansk Folkeparti. Vicky Leanders opslag nedgør en af Dansk Folkepartis politiske kampagner. Dansk Folkeparti er kendt for at være meget positiv over for staten Israel. I november 2016 skriver Vicky Leander “nej nej nej. Det her gør mig deprimeret”. Ordene er rettet mod den nyvalgte amerikanske præsident, Donald Trump.

Det ses ofte, at personer, der er tilknyttet den kreative branche i Danmark, signalerer et politisk tilhørsforhold fra centrum-venstre og ud til den alleryderste venstrefløj. Her viser man en foragt over for partier som Dansk Folkeparti – samt bevægelsen omkring Donald Trump.

Danmarks Radio har i den grad nedsat en særdeles venstreorienteret Eurovision-jury.

Hvis du ønsker at klage over den politiske slagside blandt Danmarks Radios jurymedlemmer så kontakt venligst:

Maria Rørbye Rønn
Generaldirektør, Danmarks Radio

Mobil: 2177 6656
E-mail: [email protected]

ANNONSE

Source link