Amerikanerne har lugtet Bidens lunte

Amerikanerne har lugtet Bidens lunte


Man ved, at noget alvorligt er i gære, når selv den Trump-hadende avis, The Washington Post, begynder at beklage sig over udsigterne til, at Trump kan gå hen og vinde præsidentvalget den 5. november. Således har avisens opinionsredaktør, Alexi McCammond, netop udtrykt sin forfærdelse over, at demokraternes ”lawfare” mod den tidligere præsident ikke som håbet har knust ham i meningsmålingerne. (Og hermed har redaktøren indirekte beskræftet, hvad alle disse retssager skulle gøre godt for.)

”Hvordan i alverden skader Trumps retssag [den på Manhattan] ham ikke?”, bemærker en fortvivlet McCammond. ”Hvorfor ligger den tidligere præsident stadig foran Biden i de seneste meningsmålinger?”, skriver hun.

Trump har måttet tilbringe det meste af den seneste måned i retssalen, hvor han bl.a. har måttet høre på vidneforklaringer af pornostjernen Stormy Daniels, som har fået lov at berette om slibrige detaljer, der intet har med anklagen at gøre. Hun er der bare for at tilsvine Trump, som hun åbent indrømmer, at hun hader og gerne ser fængslet. Men det ser ikke ud til at have skadet Trump, og som McCammond bemærker, har det heller ikke fået Biden til at se bedre ud.

Det ser ud til, at de fleste amerikanere har gennemskuet demokraternes strategi, og de kan ikke lide, hvad de ser. De synes også bevidste om, at det ikke er ulovligt at have affærer eller at betale for, at påstanden om et uægteskabeligt sidespring ikke bliver udbredt til offentligheden. Så mange amerikanere – ikke blot dem, der er svorne Trump-tilhængere – må utvivlsomt spørge sig selv, hvad formålet var med at lade Stormy udbrede sig om saftige detaljer i en affære, som Trump siger aldrig har fundet sted.

De seneste meningsmålinger er ikke til at tage fejl af. En måling fra New York Times/Siena College viser, at Trump fører i de fleste svingstater, som Biden vandt i 2020. På landsplan fører Trump over Biden 48-42 blandt registrerede vælgere og 49-42 blandt de sandsynlige vælgere.

Den seneste dårlige nyhed for demokraterne kommer fra de tidligere solide demokratiske bastioner, Minnesota og Virginia. Minnesota har ikke stemt på en republikansk præsidentkandidat siden 1972, og Biden vandt staten med 7 pct.point i 2020. Nu står de to kandidater lige. Det samme gør de i Virginia, der har stemt demokratisk siden 2008, og som Biden i 2020 vandt med 10 pct.point.

Hertil kommer, at Trump har gjort dramatiske indhug blandt sorte og latinovælgere og blandt de unge i aldersgruppen 18-29.

Som om det ikke var nok til skræmme bukserne af Bidens bagmænd, tyder en anden meningsmåling på, at hvis Trump bliver dømt af den korrupte dommer Juan Merchan på Manhattan, vil det styrke hans opbakning blandt svingstaternes vælgere. Det gælder i Michigan, North Carolina, Georgia og Florida. I Georgia siger 35 pct., at en domfældelse vil gøre det mere sandsynligt, at de vil stemme på Trump, mens 27 pct. meddeler, at det vil gøre dem mindre tilbøjelige til at støtte ham.

Det ser med andre ord ud til, at det demokratiske partis valgstrategi med at lade præsidentvalget afgøre af aktivistiske dommere og anklagere betalt af George Soros og andre venstreekstremistiske pengetanke er slået fejl.

I takt med, at de dårlige nyheder strømmer ind, bliver den demokratiske retorik mere desperat og skinger, og Hitler er nu blevet en meget populær mand, der gentagne gange hives frem som eksempel på, hvilke nederdrægtigheder Trump vil finde på, hvis han atter rykker ind i Det Hvide Hus.

Situationen er utålelig for det demokratiske parti, og man kan være vis på, at Bidens dukkeførere er i gang med skumle manøvrer for at bevare magten, uanset hvordan vælgerne stemmer. For demokraterne er demokrati nemlig lig med demokraternes permanente herredømme, og hvis de ikke sidder på magten, er det fascisme.Source link