Massiv mængde overvågning gennemgås i søgen efter forsvunden 15-årig

Massiv mængde overvågning gennemgås i søgen efter forsvunden 15-årig


På trods af en omfattende indsats er det endnu ikke lykkedes politiet at finde den 15-årige Gabriela, der sent lørdag aften forlod sin bopæl på Amager.

Som led i efterforskningen har Københavns Politi gennemgået og gennemgår fortsat en stor mængde videoovervågning fra byens tryghedskameraer for at forsøge at kortlægge hendes færden.

”Vi har ingen indikationer på, at Gabriela skulle være blevet udsat for en forbrydelse, men vi udelukker intet og har derfor sat en omfattende indsats i gang for at finde hende. Hvis der er borgere, der har set hende, skal de ringe til politiet på 1-1-4,” siger vicepolitiinspektør Jesper Beuschel.

På et billede fra et kamera i Indre By søndag kl. 00.34 ses Gabriela iført lyserødt tøj opholde sig i området ved Nytorv/Frederiksberggade.

Her taler hun med en gruppe mennesker, som Københavns Politi efterfølgende også har været i kontakt med. Derudover har politiet også talt med pigens familie og omgangskreds, men det har endnu ikke givet et gennembrud i sagen.

”Vi er bekymrede for Gabriela, så hvis hun skjuler sig, så beder vi hende give et livstegn fra sig – enten til os eller til sine pårørende,” siger Jesper Beuschel.

Gabriela har følgende signalement:

  • 15 år
  • 165 til 170 cm høj
  • Mørkt, langt hår
  • Var natten mellem lørdag og søndag iført lyserød trøje, lyserød nederdel og hvide sko.

Source link