Dette får du med en lejebolig i Glostrup

Dette får du med en lejebolig i Glostrup


Drømmer du om nyrenoverede lejeboliger, med et dejligt uderum hvor der er plads til aktiviteter?

Så kan det være, at du skal bosætte dig i en lejebolig Glostrup. Her får du skønne lyse lejligheder, som kan tilpasses enhver familie uanset om man er enlig, et par eller en familie med børn. Ligeledes tilbyder Glostrup et dejligt udemiljø i byen, som giver lysten til at bruge naturen.

 

Rumlige og lyse lejeboliger

Leder du efter en lejebolig Glostrup, er Banehaverne et godt eksempel. Her finder du rumlige lejeboliger, som er indrettet med store gulv til loft vinduer, der skaber det perfekte lysindfald. Lejeboligerne byder også på store og flotte køkkenalrum, hvor du kan tilberede en lækker middag til din familie eller dine gæster, mens samtaleemnerne flyver afsted. Herudover får du altså gulvvarme i alle rum, uanset hvilken af lejeboligerne du vælger. Dermed er du sikret bolig som er let og budgetvenlig at opvarme. På badeværelset finder man også i alle lejeboligerne, en vaskesøjle. Så er du fri for at skulle transportere dit tøj til og fra kælderen, men kan klare det hele i lejligheden.

 

Et uderum planlagt til mindre detalje

Selvom man bor i en lejebolig Glostrup, vil vi ofte gerne have en eller anden form for adgang til naturen. Igen er Banehaverne et godt eksempel på dette, da de har planlagt uderummet ned til mindste detalje. Udeområdet er delt op i seks forskellige gårdrum, som alle forbindes gennem en lang sti. Denne sti fører også ud til et større aktivitetsområde, hvor der er aktivitetsmuligheder for hele familien – også den firbenet.

Generelt er udemiljøet skabt i nuancer der skaber ro og nærvær, mellem familier og naboer. Der skal være plads til at kunne slappe af og hygge sig, uanset om man befinder sig i de fælles gårdmiljøer, på egen altan eller i egen have.

Source link