Den Korte Avis | Nyt islamistisk mordangreb rammer Tyskland – og udløser en ny syndflod af afmægtige floskler fra politikere

Den Korte Avis | Nyt islamistisk mordangreb rammer Tyskland – og udløser en ny syndflod af afmægtige floskler fra politikere


En syrisk islamist bosiddende i Tyskland udførte fredag aften en uhyggelige terror-mord. Den Korte Avis

 

Uden varsel huggede morderen løs med sin kniv mod uskyldige mennesker, der var samlede til det, som arrangørerne så smukt kaldte “Mangfoldighedens festival”.  Det klang vældig politisk korrekt, men bag den politisk korrekte facade gemte sig en iskold islamisk morder.

 

Han dræbte to mænd og en kvinde med sin kniv og sårede yderligere otte uskyldige mennesker. Morderen gik helt bevidst efter at ramme ofrene i halsen, hvor de var mest sårbare.

 

Manden var rabiat islamist, han havde tilsyneladende forbindelse til Islamisk Stat, og han udnyttede chancen for at dræbe nogle ‘vantro’.

 

En frygtelig blanding af politisk naivitet og sjusk

Chokerede myndigheder og festdeltagere konstatere, at denne modbydelige morder havde haft held til at passere under myndighedernes radar. Det kunne kun lade sig gøre, fordi de, der skulle passe på folk, var naive og sløsede. Det skrev Den korte Avis om i går.

 

Kontrollen med, hvem der kom ind i det tyske samfund, og hvad de lavede dér, var forfærdende ringe. Det var alt for let for morderen at snyde myndighederne og gå på islamistisk mordertogt.

 

En frygtelig blanding af politisk korrekt naivitet og sjusk.

 

Politikerne har fået travlt 

Nu har tyske politikere så fået vældig travlt med at understrege, hvor faste og beslutsomme de er over for islamismens trussel. Men mange af de ansvarlige var alt for længe om at se truslen og reagere beslutsomt på den. Den slags koster menneskeliv.

 

Islamister er dødsens farlige. Men det er ‘naivister’ også. Det vil sige mennesker, der slet ikke har fattet, hvor voldsom og modbydelig en trussel islamismen udgør for vores samfund. Naiviteten koster menneskeliv.

 

Nu, hvor de blodige begivenheder har fundet sted, har mange politikere fået travlt med at vaske hænder. Politikerne står i kø med pompøse floskler:

 

Forbundspræsidentens floskler

Forbundspræsident Frank-Walter Steinmeier siger eksempelvis:

 

“Gerningsmanden må stilles til regnskab. Lad os stå sammen – mod had og vold.”

 

Desværre siger præsidenten meget lidt om, hvordan han vil bekæmpe had og vold som den, islamisterne står for.

 

Andre røster har også let ved at finde de pompøse ord, men meget sværere ved at give borgerne en klar og stærk støtte i kampen mod islamismens svøbe.

 

Truslen fra islamisternes femte kolonne

Den foruroligende kendsgerning er, at myndigheder og politikere slet, slet ikke har været hårde og kritiske nok i deres håndtering af islamismen. Gang på gang undervurderer man i sin naivitet og politiske korrekthed, hvor stor en trussel islamisternes femte kolonne udgør mod vores samfund.

 

Fortvivlet prøver beslutningstagerne at kompensere for deres afmagt med en masse floskuløse fraser om, at vi skal stå fast mod den islamistiske trussel.

 

Men den ene gang efter den anden bliver det udstillet, hvor stort spillerum de europæiske samfund – såmænd også det danske – giver for islamismens mørke kræfter.

 

Vage og valne beslutningstagere over for mørkets kræfter

Efter det historiske opgør med nazismen står vi nu over for en trussel fra en stærkt aggressiv islamisme, der til det yderste udnytter, at de bløde vestlige samfund har så svært ved at trække en streg i samfundet og gøre det i tide.

 

Som for eksempel med meget kontante midler at sørge for, at slamister ikke får spillerummet til at undergrave vestlige samfund – blandt andet i kraft af, at vores europæiske samfund er alt for vage og valne og konfliktsky, når mørkets kræfter – herunder islamister – skal sættes stolen for døren.

 

Sådan som slatne myndigheder i den tyske delstat Nordrhein-Westfalen lod det ske, da islamisten Issa al Hassan udnyttede chancen for at rette et dødeligt slag mod det tyske samfund og mod velmenende mennesker, der slet ikke havde opdaget, hvilken trussel en mand som han udgør.

 

Den farlige pænhed

Pænhed og konfliktskyhed kan være meget, meget farlig, når man  har at gøre med en type som han.

 

Sådan en mand vil ikke gode mennesker som de fredeligt festende borgere i Solingen noget godt. De vil have islamisk had og ødelæggelse.





Source link