BiggestProblem

BRUG KONTANTER OG BLIV VED MED AT KÆMPE – DEL 2 – NewSpeek



Af Lone Nørgaard.

Tilbage i maj skrev jeg en artikel under overskriften BRUG KONTANTER OG BLIV VED MED AT KÆMPE. Her kommer en udbygning med konkrete løsningsforslag.      

Nok engang: Vi er nødt til at gøre op med illusionen om, at vi har demokrati i Vesten og en fri presse.

Intet kunne være mere forkert, og derfor et det værd at overveje, om man faktisk medvirker til at underminere frihed og autonomi, når man stemmer til kommunalvalg, folketingsvalg eller Europaparlamentsvalg?

Viser stemmen ikke en tro på systemet?

En tro på, at det politiske niveau kan løse noget som helst? Og det desuagtet politikerne er en del af dagens herskende klasse, der lukrerer på og udbytter befolkningen?

Hvorfor skal jeg finansiere magthavere, der kun tager dårlige beslutninger og aldrig kommer til at stå til ansvar for dem?   

THE SYSTEM ISN’T BROKEN, IT’S FIXED

Få gerne fat i Larken Roses bog ”The Most Dangerous Superstition”, der argumenterer for, at autoriteter, herunder politikerne, er totalt overflødige. Ifølge James Corbett er det en af de vigtigste bøger, han har læst, og ligeledes er Jerm Warfare begejstret. Også mig, sagde hunden.

SPILD IKKE TID PÅ DET AMERIKANSKE PRÆSIDENTVALG
Aktuelt er mit forslag, at man spilder så lidt tid som muligt på at følge med i det amerikanske præsidentvalg, der alene fungerer som distraktion for udrulningen af ansigtsgenkendelse / yderligere overvågning, Central Bank Digital Currency, ’vaccine-pas’ og 15-minute Smart Cities, der ikke er spor ’smarte’.

Globalisterne er fast besluttet på med alle nødvendige midler at nå to mål på kort sigt:

1. Tildeling af en sporbar digital identitet / QR-kode til ethvert menneske

 2. Udrulningen af en globalt anerkendt digital valuta.

LØSNINGSFORSLAG

Der er en del, du selv kan gøre din hverdag:

  1. Brug kontanter helt konsekvent, hvor det er muligt. Fx også når du tanker benzin. På benzinstationerne Cirkle K kan man betale kontant i butikken, der så udleverer en kode lige til at taste ind på standeren. Her kan du også få vasket din bil.

2. Brug kontanter hos frisøren, tandlægen og diverse andre behandlere. Det er en god idé at have både sedler og mønter i din pung, så du kan give lige penge.

3. Betal kontant, når du krydser fx Storebælt og Øresund, hvis du ikke har brobizz. Ja, det er lidt besværligt, og så er det ikke værre.

4. Betal kontant på restauranter og caféer.

5. Scan aldrig selv dine varer i supermarkeder eller andre forretninger, der giver ”tilbuddet”. Gå til kassen og betal med kontanter. Ser du andre kunder, der betaler kontant, så ros dem: Nej, hvor er det herligt, at du betaler kontant. Det lyder måske helt åndsvagt, men ofte er det muligt at få en lille snak i gang om fordelen ved kontanter, som andre kunder overhører.

7. Udbred kendskabet til følgende danske platforme ChaosNavigator, Snaphanen, Peer Brændgaards blog, Flemming Blichers blog, Lene Bang & NewSpeek. Forsøg at få omgivelserne overbevist om, at det er nødvendigt at orientere sig uden for såvel MSM som de sociale mediers ekkokamre. Vi skal vide, hvad vi er oppe imod.

8. Gå af de sociale medier og brug i stedet tiden til at orientere dig på de alternative platforme, der over tid har vist en høj grad af troværdighed. Eksempel: Klimarealisme med samt de nævnte danske platforme ovenfor.

9. Dan netværk med ligesindede og træk på hinandens ressourcer.

9. Anskaf et vandfilter eller få rent drikkevand på anden vis. Det vand, der kommer ud af hanerne, er for mange haners vedkommende forurenet.

10. Se efter E-numre på fødevarer og undgå dem med, så du spiser så ’rent’ som muligt.

11. Støt gårdbutikker.

12. Støt små erhvervsdrivende.

13. Ultimativt om muligt: Flyt på landet og dyrk dine egne fødevarer.

***

CashIsFreedom

***

De fleste kan ikke kapere, at the global banksters / GLAFIA – ukært barn har mange navne –  vil udrydde os almindelige mennesker. At de opfatter sig som guder. At de mener at gøre godt med deres igangværende depopulations-kampagne. Men sådan er det altså.

***

AARON RUSSO

Endelig kan nedenstående video ikke ses for tit. Den dokumenterer, at kvindebevægelsen / den feministiske ideologi blev finansieret af bl.a. CIA:

Aaron Russo: Feminism Was Created To Destabilize Society, Tax Women & Set-Up NWO

Russo var ven med en af Rockefeller’ne, og klippet indgår i et længere interview.

Jeg bringer klippet på NewSpeek med jævne mellemrum i håb om, at nye følgere er kommet til, da interviewet så lysende klart redegør for, hvordan vi bliver spundet ind i løgne og gode hensigter med onde formål.

Sagde ex-feministen, der i dag stiller spørgsmålet, om det var en god idé at give kvinder stemmeret?





Source link