Secret Service affyrede skud mod person. Havde Trump som mål

Secret Service affyrede skud mod person. Havde Trump som mål


Secret Service-agenter affyrede skud mod en bevæbnet person, som de mener var rettet mod Trump. Det er det andet attentatforsøg mod Trump på lidt over to måneder. Denne gang var Secret Service forud for spillet.
Trump spillede golf på golfbanen i West Palm Beach, da der blev hørt skud. Secret Service siger nu, at det var dem, der skød. Flere detaljer forventes i løbet af aftenen.

Trump siger, at han er i sikkerhed. Han lover at fortsætte sin kampagne og aldrig give op.
Medier og demokrater forsøgte søndag at give Trump og Vance skylden for fokus på indvandring og dens problemer. Pennsylvanias guvernør, Josh Shapiro, sagde, at de to påtog sig et stort ansvar.
Så er det Trump, der igen bliver truet, formentlig på livet.

En gerningsmand er angiveligt blevet pågrebet. En hvid mand, siger de.

Secret Service har ikke råd til flere bommerter. Rapporten om, hvad der skete den 13. juli i Butler Pennsylvania, siges at være helt ødelæggende, ifølge både republikanere og demokrater.
Attentatet vil med garanti give Trump et boost efter en svagere end forventet præstation under debatten i tirsdags. Trump var provokeret og vred. Han sagde, at han ikke ville have flere debatter, men er nu på vej ned ad bakke.

Hans optræden i Butler den 13. juli vakte beundring over hele verden. Trump rejste sig og knyttede næven. Han vil aldrig give op.

Amerikanerne kan lide, hvad de ser. De kan lide en fighter.



Source link