Hjernevaskede danskere hylder Kamala Harris

Hjernevaskede danskere hylder Kamala Harris


Mange danskere har kastet deres kærlighed på Kamala Harris – mest fordi hun ikke er Donald Trump. Men amerikanske vælgere, der ser deres nationale arv forsvinde gennem massiv immigration, deler ikke den samme begejstring for Kamala Harris og den amerikanske venstrefløj, der ellers nyder stor opbakning blandt danske politikere, skriver Kaj Oldenburg i Jyllands-Posten.

“Når borgerlige politikere i disse dage står i kø for at udtrykke deres begejstring for den venstreorienterede Kamala Harris, viser det tydeligt, hvor meget den danske opfattelse af
amerikansk politik er præget af mediernes ensidige dækning af amerikanske politikere og deres budskaber. Denne unuancerede dækning har efterhånden reduceret politiske diskussioner herhjemme til en overfladisk farce, hvor både venstrefløjen og det nominelle højre fokuserer mere på at distancere sig fra Trump end på at forstå de udfordringer, amerikanerne står over for.

I stedet for at afvise Donald Trump med de sædvanlige karikaturer og vulgære bemærkninger om hans udseende eller manerer burde vi i stedet forsøge at sætte os ind i den tankegang, der præger mange af de amerikanske vælgere grundet deres ophav og udfordringer”.





Source link