Læger forlader fagforening efter skænderi om kønsforvirrede børn

Læger forlader fagforening efter skænderi om kønsforvirrede børn


Læger forlader British Medical Association (BMA) i vrede over dens modstand mod Cass-rapporten. De hævder, at fagforeningen er blevet overtaget af et ideologisk drevet “vokalt mindretal”.

Hundredevis af dem, herunder kliniske ledere i NHS og tidligere rektorer for lægeskoler, ifølge The Times.

De er gået offentligt ud med deres “forfærdelse” over BMA’s ledere for at have stemt for at afvise Cass-rapportens forbud mod pubertetsblokkere. BMA forsøger at omgøre dette.

Nogle har meldt sig ud af fagforeningen efter op til 50 år som medlem, og andre har sagt, at BMA’s “elendige” ledelse er “stadig mere sindssyg” og “ideologisk fanget”.

BMA er i en unik position, da resten af det medicinske establishment og NHS har vist deres støtte til rapporten. Men BMA har sagt, at de vil nedsætte en gruppe, der “offentligt skal kritisere” Cass’ konklusioner.

Dette blev støttet af Emma Runswick, næstformand for BMA-rådet, som står i spidsen for en venstreorienteret og strejkevenlig koalition af yngre læger, der blev valgt ind i det styrende organ i 2022.

Runswick har beskrevet forbuddet mod pubertetsblokkere som en “forfærdelig beslutning” og gentaget en afkræftet påstand om, at det havde ført til flere selvmord.

Selv den skotske regering skiftede kurs efter Cass-rapporten. Men transaktivister fortsætter deres arbejde og er især opsatte på at overbevise børn.

Det er derfor, vi har seksualundervisning i folkeskolen og i børnehaverne. Det er sådan, aktivistgrupper som promoverer LGBTQ-ideologier udvider deres tropper. Og det lykkes for dem: Antallet af små børn, som pludselig er usikre på deres køn, er mangedoblet.

Jacky Davis, en rådgivende radiolog og medlem af BMA-rådet, som var imod forslaget, sagde:

– Der er et højlydt mindretal i BMA-rådet, som har en anti-Cass-dagsorden. De driver politikken i en retning, som medlemmerne ikke er blevet hørt om, og som de ikke er enige i.

Cass-rapporten er den største, der nogensinde er udført om behandlingen af kønsforvirrede børn. Et team fra University of York analyserede data fra 113.000 børn.

BMA vælger at ignorere disse grundige undersøgelser af ren ideologi. Protesterne mod BMA er massive.

Mere end 1.400 læger, hvoraf 900 er BMA-medlemmer, har underskrevet et åbent brev, hvor de opfordrer BMA til at droppe sin modstand mod Cass.

I brevet kritiseres fagforeningens ledere for at “gå imod principperne for evidensbaseret medicin og imod etisk praksis”.

Det er godt, at mange læger reagerer og siger, at nok er nok. I Norge er der en gryende modstand mod transhysteriet. Foreldre.net er et eksempel på forældre, der ikke bryder sig om, at små børn lærer, at de kan vælge deres køn.

ANNONSE






Selv Sverige er mange år foran Norge. Vi er “best in class”, også på dette område.

Samtidig følger sporten efter, og i dag er det pludselig blevet bien pensant at kæmpe for, at mænd skal have lov til at tæve kvinder. I den sidste finale i kvindernes fodboldmesterskab i Australien stillede det vindende hold med fem mænd fra start.

Dette kan ødelægge kvindesport fuldstændigt, og det er tvivlsomt, om lederen af det norske fodboldforbund, den lesbiske Lise Klaveness, vil stå på barrikaderne for at gøre modstand.

Vi almindelige mennesker må stå op for modstanden. Heldigvis har vi mindst én solid allieret i det norske parlamentet, Jenny Klinge (Sp). FrP virker mærkeligt tavse om dette emne, efter at Per-Willy Amundsen forsvandt.

Køb “Normløs” af Kjell Skartveit her!


.

ANNONSE









Source link