Migranter, der ankommer fra andre EU-lande, får kun seng, suppe og sæbe

Migranter, der ankommer fra andre EU-lande, får kun seng, suppe og sæbe


Olaf Scholz er klar til at fjerne ydelser fra migranter, der ankommer til Tyskland via andre EU-lande, og lade dem nøjes med “seng, suppe og sæbe”.

Dette sker efter det ISIS-inspirerede terrorangreb i Solingen sidste fredag. Angrebet, hvor tre mennesker blev dræbt og fem såret, blev udført af en 26-årig syrer, som skulle deporteres fra Tyskland. Terroristens mål var en gadefestival, der fejrede “mangfoldighed”.

Efter terroren i Solingen skulle Scholz ifølge The Telegraph være i gang med at forberede nye tiltag for at tackle illegal migration. Blandt andet vil migranter, der tidligere har været registreret i andre EU-lande, miste alle former for velfærdsydelser.

I henhold til EU-lovgivningen skal flygtninge søge om asyl i det første land, de ankommer til. Men mange migranter fortsætter deres rejse til Tyskland og andre nordeuropæiske lande efter at være ankommet til Middelhavskysten.

ANNONSE






Angela Merkel afskaffede stort set disse regler, kendt som Dublin-aftalen, under migrantkrisen i 2015-16. Det er interessant, at EU også straffer Ungarn økonomisk for ikke at ville tage imod migranter, som er ankommet til andre EU-lande.

Efter terrorangrebet i Solingen står Scholz over for et stigende pres for at slå ned på illegal migration. Terroristen var oprindeligt registreret i Bulgarien og havde været på en liste over migranter, der skulle deporteres, i over et år.

Migrationsmyndighederne gjorde dog kun ét forsøg på at pågribe ham, men det mislykkedes, fordi han ikke var på sit værelse på asylcentret, da de ankom.

Nu opfordrer De Grønne til et vendepunkt i den offentlige sikkerhed. Det handler blandt andet om større beføjelser og bedre samarbejde mellem politiet nationalt og lokalt.

Samtidig er der planer om at gøre det mindre attraktivt at komme til Tyskland som illegal indvandrer. Ifølge avisen vil det eneste, de får, være en seng, brød og sæbe.

Der vil sandsynligvis være en række undtagelser, hvis en sådan praksis faktisk realiseres. Blandt andet er det usandsynligt, at børn vil blive udsat for sådanne foranstaltninger.

Fredag den 30. august udviste Tyskland 28 afghanere med fly til Afghanistan. Det var de første afghanere, der blev sendt hjem, efter at Taleban overtog magten i landet.

Det er fuldt ud muligt at sende migranter hjem. I 2022 deporterede Tyrkiet mere end 68.000 afghanere.

ANNONSE









Source link