Drama i Kennedy-familien, efter at RFK Jr. støttede Donald Trump

Drama i Kennedy-familien, efter at RFK Jr. støttede Donald Trump


Efter at Robert F. Kennedy Jr. trak sig fra valgkampen og gav sin støtte til Trump, er han blevet stærkt kritiseret af sine egne folk i den magtfulde Kennedy-familie. Hans kone, skuespillerinden Cheryl Hines, er også meget utilpas med hans beslutning.

Under et interview på Fox News Sunday i går fortalte han værten Shannon Bream om familiedramaet og et brev fra Kennedys søskende, der fordømte hans støtte til Donald Trump. De skrev blandt andet :

– Vi ønsker et Amerika fyldt med håb, og bundet sammen af en fælles vision om en lysere fremtid, en fremtid defineret af individuel frihed, økonomisk løfte og national stolthed. Vi tror på Harris og Walz. Vores bror Bobbys beslutning om at støtte Trump er et forræderi mod de værdier, som vores far og vores familie har kært. Det er en trist afslutning på en trist historie.

ANNONSE






Brevet er underskrevet af Kathleen Kennedy Townsend, Courtney Kennedy, Kerry Kennedy, Chris Kennedy og Rory Kennedy, som alle er søskende til RFK Jr.

Joe Kennedy III, som er barnebarn af Robert F. Kennedy, delte brevet på X og skrev, at det var godt sagt.

Kennedy fortalte Shannon Bream, at han forstår, at hans familie er bekymret over hans beslutninger:

– Du ved, min familie er i centrum af Det Demokratiske parti. Jeg har familiemedlemmer, som arbejder for Bidens administration. Biden har en buste af min far bag sig i Det Ovale Kontor, og han har været en ven af familien i mange år.

– Jeg forstår, at de er bekymrede over mine beslutninger. Jeg elsker min familie. Jeg føler, at vi voksede op i et miljø, hvor vi blev opmuntret til at diskutere med hinanden, og debattere heftigt og lidenskabeligt om tingene, og vi elsker stadig hinanden. De er frie til at tage stilling til disse spørgsmål. Der er mange, mange medlemmer af min familie, som arbejder på min kampagne og støtter mig.

– Jeg synes, vi alle skal kunne være uenige med hinanden og stadig elske hinanden.

Kennedy skrev på X, at hans kone, skuespillerinden Cheryl Hines, var meget utilpas med hans beslutning. Hines er bedst kendt fra HBO’s »Curb Your Enthusiasm« (2000-2024), hvor hun spillede Larry Davids kone, Cheryl.

The Daily Beast skriver, at Hines blev brutalt kritiseret på nettet efter Kennedys beslutning om at støtte Trump.

Randi Mayem Singer, som er manuskriptforfatter og arbejdede på filmen »Ms. Doubtfire«, skriver:

– Hun vil ikke se det her, fordi hun har blokeret mig, men Cheryl Hines og hendes skiderik Kennedy kan begge gå ad helvede til.

Der synes ikke at være nogen grænser for det modbydelige sprog, disse såkaldt woke eliter i Hollywood vil bruge.

Kennedy har tidligere sagt i interviews, at Hines ville lade sig skille fra ham, hvis han accepterede en rolle i Trump-administrationen.

RFK Jr.’s Wife Reportedly Not Happy About Trump Endorsement.

Document er en uredd og uavhengig avis som forteller deg sannheten. Abonner her.

Er du lei av medier som ikke forteller deg alt? Støtt frie og uavhengige Document.

ANNONSE











Source link