VejenHjem

VEJEN HJEM – AT VANDRE I FRED I EN UFREDELIG VERDEN – NewSpeekAf Lone Nørgaard.

Faste følgere af NewSpeek og abonnenter på vores nyhedsbrev kender navnet Erik Refner, senior. Han har siden lockdown marts 2020 leveret en lang række artikler til NewSpeek, der har belyst forskellige facetter af The Great Reset, herunder corona-pandemien – eller rettere scandemien – proxy-krigen i Ukraine og de såkaldte vacciner.
Hvis du skriver navnet ERIK REFNER i søgefeltet, dukker samtlige hans artikler i arkivet op.

Årsagerne til Vestens sammenbrud
På et tidspunkt i begyndelsen af 2023 beslutter Erik Refner sig for at skrive en artikelserie til NewSpeek om årsagerne til Vestens sammenbrud. Til at Vesten synger på sidste vers. Hans synspunkt er, at destruktionen først og fremmest skyldes vores spirituelle forfald, der med accelererende fart har været under udvikling de sidste par hundrede år.

Dette er ikke sket, fordi vi mennesker har fået større indsigt eller er blevet ”klogere”. Tværtimod er det en bevidst planlagt taktik, som med stor tålmodighed og konsekvens er blevet gennemført for at frarøve os vores moralske og etiske kompas.

Hvad er der at stille op?

Erik Refner gav sit bud på ’vejen hjem’ i 10 artikler under skiltet SPIRITUALITET, og teksterne er nu blevet udvidet og redigeret til et sammenhængende skrift med titlen ”VEJEN HJEM – at vandre i fred i en ufredelig verden.”

Du finder linket til den lille bog her, og fremover vil linket også være at finde i BLANDEDE BOLSJER.

En perspektivering kan hentes i Karsten Pultz’ artikler MENNESKER BEGYNDER AT SØGE GUD og HVORDAN KOMMER VI ONDSKABEN TIL LIVS

Source link