Uintegrerbare muslimer kan ikke deporteres

Uintegrerbare muslimer kan ikke deporteres


I en befolkningsundersøgelse fra 2020 fremgår det, at 76 pct. af unge indvandrere og efterkommere fra Tyrkiet, Libanon, Pakistan og Somalia mener, at det bør være ulovligt at kritisere islam her i Danmark. Der er masser af indvandrere i Danmark, som vi aldrig kommer til at kunne integrere, skriver Søren Pape Poulsen og Mai Mercado i Berlingske.

”Vi står overfor et paradoks, hvor nogle mellemøstlige indvandrere og efterkommer alene bruger vores frihedsrettigheder til at knægte friheden hos dem, de er uenige med. Hvor indvandrere og efterkommere lærer dansk og dansk kultur, men bruger sproget til at bekæmpe vores mest grundlæggende værdier. Deres ophold i Danmark er samfundsundergravende i en grad, vi ikke kan ignorere. Man kan aldrig blive en bidragende del af Danmark, hvis man nægter andre deres frihed. Man bliver aldrig en god demokrat, hvis man mener, at terror er berettiget, fordi ofrene har en særlig religion. Tværtimod.

Det danske samfund kommer aldrig til at magte integrationsopgaven, hvis udgangspunktet er, at en indvandrer mener, at jøder grundlæggende fortjener at dø, og at islamkritik skal være ulovligt. Den eneste holdbare løsning er, at den slags mennesker skal rejse hjem igen. For de bliver aldrig en del af Danmark, og vi kommer aldrig til at indrette samfundet, så det passer til deres reaktionære værdisæt. Det kan vores land ikke holde til. Der er simpelthen for langt mellem polerne, hvis Danmark skal bestå, som vi kender det”.

24NYT: Det er efterhånden blevet kutyme i dansk politik, at politikerne præsenterer analyser, der stiller korrekte diagnoser, men aldrig løsninger, der gør en forskel. For mens Søren Pape og Mercado mener, at de uintegrerbare muslimer skal rejse hjem, vildleder de danskerne, idet de undlader at nævne, at det inden for den gældende dansk lovgivning er umuligt at deportere muslimerne til Mellemøsten/Afrika. I hvert fald hvis man vil overholde konventionerne. Det er derfor ”falsk varebetegnelse”, når politikerne giver indtryk af, at uintegrerbare muslimer kan deporteres.

Source link