Tucker i Moskva « Snaphanen.dk

Tucker i Moskva « Snaphanen.dk


Tucker Carlson har været i Moskva de sidste tre dage. Her i Bolshoi Teatret

Af: Hans Rustad

Tucker Carlson er blevet set i Moskva. Han havde tidligere planer om at interviewe Vladimir Putin, og det spekuleres i, at det er derfor, han er i byen. National Security Agency fik sin plan for et interview forpurret, da Tucker blev ansat hos Fox.

Interessant nok havde NSA hacket sig ind på Tuckers Signal-konto. Han havde ikke luftet planerne om et besøg i Moskva med hverken sin kone eller sin bror. Kun på Signal.

‘”Jeg fik et opkald fra nogen i Washington. Denne person sagde: ‘Kommer du til Washington indenfor kort tid ?’ Ja. Faktisk skal jeg op om en uge, mød mig søndag morgen.”

“Så jeg går, og denne person siger: ‘Planlægger du en tur for at besøge Putin?’ Og jeg tænkte, ‘hvordan ved du det?’ Jeg har ikke fortalt det til nogen. Jeg mener ingen. Ikke min bror. Ikke min kone, ingen.”

“Hvordan kunne du vide det? ‘Fordi NSA sporede din sms med denne anden person, som du sms’ede.’

‘”I got a call from somebody in Washington. This person said: ‘Are you gonna come to Washington anytime soon?’ Yeah. Actually, I’m gonna be up in a week, meet me Sunday morning.”

“So I go, and this person’s like: ‘Are you planning a trip to go see Putin?’ And I was like, ‘how would you know that?’ I haven’t told anybody. I mean anybody. Not my brother. Not my wife, nobody.”

“How would you know that? ‘Because NSA pulled your text with this other person you were texting.’”

Lørdag blev Tucker set ved Bolshoi.

Der er mange ubesvarede spørgsmål, Tucker kan stille; om optakten til krigen i Ukraine, og ikke mindst om Bidens korruption og om Russiagate.

Men vil Putin svare?

Tucker Carlson Spotted in Moscow, Russia Amid Speculation of Upcoming Vladimir Putin Interview

“Russisk medie har spottet Tucker Carlson i Moskva – nu svirrer rygter om muligt besøg hos Putin”

I det krigshetzende globalisttalerør, Berlingske, kan liebhavere læse, hvordan den købte avis slår knuder på sig selv for at mistænkeliggøre Tucker. Først og fremmest er han jo “kontroversiel.” Så har man ikke sagt for meget i Pilestræde. En smagsprøve:

“En stjerne i det konservative Rusland”

Det er fortsat uvist, om den konservative kommentator lykkes med at få den russiske præsident i tale.

Men hvad vi ved er, at Carlson er en populær figur blandt Putins propagandister. De taler om ham, snakker med ham, og de har vist flere af hans tidligere tv-udsendelser på direkte stats-tv.

Tucker Carlson har siden Ruslands invasion konsekvent kritiseret Ukraine og den ukrainske præsident, Volodymyr Zelenskyj, ligesom han har været stærkt kritisk over for den amerikanske regerings støtte til regeringen i Kyiv.

Han har flere gange hævdet, at USA er den virkelige kombattant i en stedfortræderkrig med Rusland, skriver NCB News – han taler altså direkte ind i Kremls fortælling.

link

 


4.2
5
votes

Article Rating

Source link