BlackNobility

TO VIGTIGE BRIKKER I DEN GLOBALISTISKE DEPOPULATIONS-AGENDA ER LANGT OM LÆNGE SÅ NOGENLUNDE PÅ PLADS I ONDSKABENS PUSLESPIL – NewSpeekAf Lone Nørgaard.

Siden marts 2020 har jeg ligesom mange andre forsøgt at trænge til bunds i kaninhullet. Og lige som jeg troede, jeg var på nederste trin, dukker nye informationer op, der kaster tidligere positioner op i luften. Også fordi de lærde på diverse alternative medier strides om analyserne – og sådan skal dét være.

Der ER en sandhed, men om vi når frem til den er tvivlsomt, fordi almindelige mennesker er forment adgang til mange af ’de hemmelige fora’.

Det rækker ikke mere at udråbe Rotschild og Rockefeller som bagmændene, der trækker i diverse tråde (herunder WEF, WHO, FN, NATO, EU, Gates, Soros, Tedros, Musk m.fl.). Ej heller at pege på massiv overrepræsentation af jøder (zionister?) i Hollywood-industrien og medieverdenen (pressen) i det hele taget.

Vi skal flere spadestik dybere.

***

NAOMI WOLF
Den gode (eller måske snarere dårlige!) nyhed er, at de seneste 14 dage har budt på to bidrag, der sætter intet mindre end to hele hjørner på plads (for mig!) i det globalistiske puslespil bestående af tusindvis af brikker.

Det ene link er at finde på bloggen Snaphanen, hvor Naomi Wolf taler med en hollandsk journalist: Hvis Europa ikke vågner op, vil I alle være døde.   

Wolf er interessant, fordi hun har været en del af magtens indercirkler (rådgivet amerikanske præsident(kandidat)er) og identificeret sig som såkaldt ’liberal’ – altså venstreorienteret. Hun har været mediedarling og stærkt eksponeret feminist-talerør, og karrieren gik strygende, indtil hun begyndte at undersøge covid-sprøjternes skadelige indvirkning på kvinders menstruation og fertilitet.

Så faldt klokken i slag.

Næsten ’overnight’ blev hun fjernet fra diverse sociale platforme, og den i dag så velkendte og forudsigelige defamerings-kampagne gik i gang. Det var en chokerende oplevelse for hende, men hun har holdt fast og siden corona-scamdemien skrevet to anbefalelsesværdige bøger: The Bodies of Others & Facing the Beast.

Endvidere forord til den øjenåbnende ”The Indoctrinated Brain” af Michael Nehls.

I samtalen har hun aldrig været bedre, også fordi intervieweren er så god. Depopulations-agendaen bliver klædt af til skindet – endskønt ondskaben er næsten umulig at tage ind. For såvel interviewer som seer.

BLACK NOBILITY – FRANCES LEADER
Det andet helt centrale link rummer en samtale med Frances Leader på Jerm Warfares platform.

Faste følgere af NewSpeek ved, at jeg har bakset med at finde frem til, hvilke personer, der troner på toppen af magtpyramiden? Kaninhuls-gentagelse.

Sagt lidt anderledes: Hvem er ’edderkoppen’ i centrum af spindet? Jf. bl.a. denne artikel og scroll ned til underrubrikken JERM WARFARES HJEMMESIDE, hvor jeg har lagt en række henvisninger, der hver især forsøger at indkredse super-dukkeførerne.

Til disse kilder skal nu føjes en af de vigtigste samtaler, jeg har hørt længe:  Frances Leader on the Black Nobility – Jerm Warfare. Hvis linket stadig ligger bag betalingsmur, så brug i stedet THE MOTHER OF ALL FALSE FLAG EVENTS.

Søger man på Frances Leader på nettet, dukker der ikke noget op. Hun er blevet udraderet, skjult, elimineret, til trods for hun har været i gang i årevis. Det er i sig selv et godt tegn på hendes troværdighed. Hendes viden er farlig for magthaverne og skal usynliggøres.

Helt forståeligt, fordi hun i min optik giver det hidtil klareste svar overhovedet på, hvem de allervigtigste herskere er: The Black Nobility – der vel kan oversættes til ’det sorte aristokrati’?

Betegnelsen er faktisk af nyere dato, men navnet dækker over de overklassefamilier, der kan datere deres aner tilbage til senatorer i det romerske imperium. Den engelske kongefamilie tilhører inderkredsen, og Frances Leader er ikke i tvivl om, at Diana blev likvideret, fordi hun vidste, hvad der foregik i de royale kulisser og kældre.

På Jerm Warfares hjemmeside optræder en fin introduktion til hendes opdagelser, som hun har været mange år om at stykke sammen, og som giver så meget mening. Hun er i dag 72.

Frances Leaders arbejde er dog at finde på Substack under hendes navnfx

MY 58th YEAR IN ACTIVISM HAS BEGUN & REAL SPEAK

***

Bullzeye

***

Source link