Tiden er kommet « Snaphanen.dk

Tiden er kommet « Snaphanen.dk


The Time Has Come

Af Yavar Zand

Det är nu hög tid för svenskarna att välja mellan att bli extrema eller förlora allt.

Föreställ er en svensk familj som sover hemma. Mitt i natten bryter några kriminella in i huset. Ena dottern är redan våldtagen, yngste sonen är redan mördad och tjuvarna håller på att bryta in sig i äldsta dotterns rum.

Vad gör pappan/mamman i familjen? Tänker de att ”våld är aldrig någon bra lösning på problemet” och sedan försöker prata med mördarna?! eller tar de vassaste kniven i köket och attackerar förövarna med all sin kraft?

Tjuvarna har nu redan brutit sig in i Sverige, era döttrar och söner är redan våldtagna och mördade och tjuvarna förbereder sig för att ta över hela “huset”.

Om ni tror att islamismen kommer att utrotas med civiliserade metoder är det lika bra att ni redan nu letar efter ett nytt land att flytta till, precis som mina föräldrar som en gång i tiden var lika dumma och civiliserade som svenskarna är idag. Mina föräldrar straffades riktigt hårt. De förlorade sitt land, sitt hus, sina vänner, sina föräldrar, sina minnen, sina fotoalbum… ALLT. De “såg det inte komma” helt enkelt.

Svenskarna har inte den blekaste aningen om vilka de har att göra med den här gången

Det är nu hög tid att svenskarna på riktigt blir mer extrema, utan att skämmas för det. Anhängare av fredens religion är inte ens rädda för dödsstraff för då hamnar de i paradiset som ”martyr”! Ni kan bara gissa vilken grad av handfasthet som krävs för att bekämpa just dessa varelser.

En del tror att jag är en våldsam person som drömmer om en general Pinochet i Sverige! Men nej, vad jag försöker säga är att svenskarnas politiska korrekthet och den falska övertron på att våldet aldrig är den bästa lösningen kommer i detta specifika fall att leda till deras och Sveriges undergång.

Svenskarna har inte den blekaste aningen om vilka de har att göra med den här gången. Men, den här gången är det annorlunda. Det vet vi som har varit med en gång tidigare. Den här fienden är INTE som Hitler och nazismen, är INTE som Stahlin och kommunismen. INGET samhälle i mänsklighetens historia har hittills lyckats rädda sig från den pest som nu hotar Sverige. Frågan är, ska man prata med de eller leta efter vassaste kniven i köket för att försvara sig och kanske överleva?

Hør Mark Steyn om Afrikas befolkningsvækst til 4 milliarder, der vil drukne Europa i mennesker

The Future Belongs to Those who Show Up

Se også: När kvinnor får styra

Det krävs en kompetenshöjning?
– Ja, det gör det.
Bra. Tack! Då har jag fått med mig två ord för vad som behövs för att komma tillrätta med de 14-åriga kontraktsmördarna som är beredda att döda vem som helst, när som helst och var som helst: ”Begränsningsåtgärder” och ”Kompetenshöjning” bland personalen. Toppen. Fint. Då känner jag mig lugn. Det kommer nog att bli bra, det här. Som det brukar bli, när kvinnor får styra!

Source link