Sverige kan gå tabt « Snaphanen.dk

Sverige kan gå tabt « Snaphanen.dk


Så ironiskt att världens mest trygghetsbesatta folk – kastade bort sin främsta försäkring

Det er ejendommeligt at være vidne til, når man har advaret offentligt i 22 år, men det er i al fald velegnet til at minimere ens respekt for politikere, medier, vælgere og den offentlige samtale betydeligt. Morale: Hvis du har forstand på noget, så stol på dine egne øjne. Ikke på andres. Nu er det ved at være alvor, og der skal være tale om en feberredning, hvis det skal ende godt.

I en intervju med Dagens Nyheter konstaterar justitieminister Gunnar Strömmer (M) att tidigare regeringars politik låtit den maffialiknande rötan växa sig fast i det svenska samhället och att hela systemet står på spel samt att det nu krävs ett helt nytt tänkande för att få ordning på Sverige igen. Liksom många varnat för krävs nu extraordinära åtgärder för att tackla en extraordinär situation.

I somras konstaterade den då nytillträdde justitieministern Gunnar Strömmer (M) att läget i landet var mycket värre än han först trodde, och i en ny intervju konstaterar han att mycket står på spel – dödsskjutningarna och maffialiknande infiltration hotar det svenska samhället. Vi har varit aningslösa som land, säger han.

Sveriges kommer förändras totalt

Den konservative debattören och USA-kännaren Ronie Berggren kommenterar intervjun med Gunnar Strömmer och konstaterar att svenskar generellt fortfarande tror att de kommer att få leva sina liv ungefär som de föreställde sig att deras liv skulle levas, men kommande generationer lär inte kunna det då Sverige kommer att förändras totalt.

Ett av världshistoriens mest unikt framgångsrika länder, kommer att upplösas — svenskarna bli nationslösa – det vill säga faderlösa, i en värld där nationellt beskydd kommer att vara den yttersta säkerhetsgaranten.

Så ironiskt att världens mest trygghetsbesatta folk – kastade bort sin främsta försäkring. De gjorde därtill detta i tron att de var ”goda”, när de i själva verket var mycket onda – mot sina egna. Domen över migrationspolitiken: Sverige kan gå förlorat (læs det hele)

Source link