Store dele af danskerne støtter terror og Hamas

Store dele af danskerne støtter terror og Hamas


Søndag var der pro-palæstinensisk støttedemonstration i København med tusindvis af deltagere. Spørgsmålet er, om vi ikke er tæt på støtte til terror, som faktisk er ulovligt i Danmark, skriver Nikolaj Bøgh i Jyllands-Posten.

”Det er meget svært at konkludere andet, end at der var tale om en pro-Hamas-demonstration. Men der må og skal gå en krystalklar skillelinje mellem at støtte palæstinenserne og at støtte terrororganisationen Hamas og dens myrderier på uskyldige civile israelere.

Denne demonstration var på den helt forkerte side af stregen, og støtte til den og deltagelse i den bør fordømmes klart. Spørgsmålet er også, om vi ikke er betænkeligt tæt på støtte til terror, som faktisk er ulovligt i Danmark, præcis som det er i flere andre europæiske lande, hvor man har forbudt pro-Hamas-demonstrationer.

Det er under alle omstændigheder ikke Danmark værdigt, at den slags foregår i Københavns gader. Og slet ikke, at fagforeninger, politiske partier og organisationer, der forventer at være en del af den normale demokratiske samtale, støtter det”.

Source link