Søn af Hamas nedsablede pro-palæstinensisk journalist

Søn af Hamas nedsablede pro-palæstinensisk journalist


Mosab Hassan Yousef er tidligere jihadist og søn af en af Hamas’ grundlæggere, Sheikh Hassan Yousef. Han skiftede side og sluttede sig til den israelske hær. Han er i dag kendt som «Son of Hamas»

– Overfladisk journalistik.

I “Piers Morgan Uncensored” – et talkshow, der distribueres på YouTube, og som betegner sig selv som “den globale arena for frygtløs debat, modige meninger og store interviews” – håner Arab Yousef den blonde, europæiske journalist Abby Martin . Hennes ekstreme yderposition og forsvar af palæstinenserne, gør at Hassan Yousef  kalder hendes palæstinensiske erfaring for “overfladisk”:

– Hun har kun været der for at besøge, og måske spise en falafel (fastfood i Mellemøsten). Hun er virkelig oppustet af sine palæstinensiske oplevelser,” siger 45-årige Yousef.

Truet af terrorgruppen

Yousef, som vendte sig mod sin far, og i et årti lækkede oplysninger om Hamas til Israel, beskrev Martin som “en selvudnævnt lavkvalitets-journalist, som er faldet for, og blevet narret af, terrorgruppen Hamas’ kneb, for at vinde sympati for et Palæstina, der i virkeligheden ikke eksisterer.”

ANNONSE


– Palæstinensere eksisterer ikke. Vi er arabere fra Judæa og Samaria. Palæstina har aldrig været der. Det er en kolonial enhed, som nogen har valgt at gøre til en national identitet, og denne papegøje gør ikke andet end, at gentage Hamas’ propaganda.

 

Video fra Telegram.

– Lige så kriminel som Hamas

Yousef, som fik amerikansk statsborgerskab på grund af sit arbejde for Shin Bet,  beskyldte Martin for at skabe kaos i Vesten, og for at være en “kriminel” – ligesom Hamas.

Han afviste Martins beskyldning om, at han mener, at “alle muslimer er terrorister”, og mindede hende om, at han har været i marken og arbejdet mod dem, der angriber civile – med henvisning til Hamas’ terrorangreb den 7. oktober, hvor mere end 1.200 mennesker blev dræbt.

– Du er ingen  journalist

Martin, som engang aktivt promoverede konspirationsteorien om, at terrorangrebet den 11. september 2001 var et insider job, mindede Yousef om, at han har en fortid med anti-muslimsk retorik.

– Der er ikke noget Palæstina, sagde Yousef og bad hende om at gå på pension og finde et andet job. 

– Du er ingen journalist.

Islamisk protokol: Halshugning og voldtægt

Yousef spørger til sidst – efter at have lyttet til Martins beklagelse over, at krigen ikke er symmetrisk – hvad der ville ske, hvis Israel fulgte den islamiske protokol: “Halshug alle mænd, og tag alle kvinder og børn som bytte”:

– Dette er deres moralske standard. Abby Martin siger, at det er en asymmetrisk krig. Det ved vi, at det er. Vi har at gøre med mennesker, hvis mentalitet er forankret i det syvende århundredes arabiske stammesamfund.

Du kan se hele afsnittet her, linket er indstillet til at starte videoen på tidspunktet for Yousefs og Martins ophedede debat – men du er velkommen til at spole tilbage og også følge med i den israelske regerings talsmand Avi Hyman.

 

Kjøp Primo Levis «Hvis dette er et menneske» fra Document Forlag!

ANNONSE

Source link