Sekulære jøder svigtet af falske venner på venstrefløjen

Sekulære jøder svigtet af falske venner på venstrefløjen


En syndflod af historier og klummer er i de seneste uger blevet offentliggjort i vestlige medier med det samme omkvæd: komplet ligegyldighed med jøderne og Israel på venstrefløjen.

Efter Hamas’ barbariske angreb på israelske civile er liberale vestlige jøder i gang med at tage deres politiske alliancer op til revision. De har længe været venstreorienterede; deres kultur er socialt liberal, humanistisk, intellektuel og generøs, og de har derfor altid stemt på venstreorienterede partier i de lande, hvor de bor. Men efter den 7. oktober, da alle jøder i diasporaen gennemgik et kollektivt tab, sorg og savn, har jøderne set alle venstreorienterede institutioner og personligheder enten afvise eller retfærdiggøre de grusomheder, som Hamas har begået. De så deres folk, deres familier, blive voldtaget, kidnappet, lemlæstet og myrdet på de mest sadistiske måder, mens deres venstreorienterede “allierede” stillede sig op bag gerningsmændene – fordi “modstand” mod “kolonialister” og “besættere” er berettiget.

De sekulære, venstreorienterede jøder ser i øjeblikket på alle de mennesker, de altid har stået sammen med, og må indse, at de midt i deres tragedie, står helt alene. Læs mere her.

24NYT: Læserne bedes bemærke, at ”venstrefløjen” i Danmark ikke kun omfattere medlemmer af Enhedslisten, SF og Alternative. Venstreorienterede synspunkter er nemlig dominerende både i Folketinget og i alle danske kulturdannende institutioner, som for længst er forvandlet fra borgerlige bastioner til venstreradikale højborge, der kommunikerer venstrefløjens værdier. Der findes hverken konservative eller borgerlige her i landet – kun socialister/socialdemokrater i forskellige forklædninger. De statskontrollerede medier, der dominerer meningsdannelsen, er establishments stemme. Og establishment er socialdemokratisk, venstreorienteret og for det meste pro-palæstinensisk.

Source link