DotsTouching

PAUL CUDENEC HAR FORBUNDET DE FLESTE AF PUNKTERNE – NewSpeekAf Lone Nørgaard.

Der ligger ufatteligt meget godt stof på nettet, der er værd at videreformidle. Derfor er det også blevet vanskeligere at foretage en selektion. For hvad er det vigtigste lige nu og her?

Undertiden viser det sig, at jeg har famlet delvist i blinde, fordi der lige pludselig dukker et mig fuldstændigt ubekendt navn op. Fx Paul Cudenec. Den samme oplevelse havde jeg, da jeg hørte Frances Leader i samtale med Jerm Warfare. Jeg var aldrig stødt ind i hendes navn før, og hold da op for en viden, der strømmede fra hendes læber.

Også Paul Cudenec har været et så interessant bekendtskab, at jeg er begyndt at abonnere på hans nyhedsbrev. I et af disse var nedenstående artikel at finde. På min iPhone trådte oversættelsesfunktionen straks i gang – her følger nedenfor indledningen til artiklen på engelsk.

Når NewSpeek har valgt i mediehavet lige at stille skarpt på JOINED DOTS AND SPONTANEOUS SYNCHRONICITY, er det fordi forfatteren har anført henvisninger til de mange indbyrdes forbundne emner (’brikker’), han har taget op de senere år. På den vis bliver puslespillet med den globalistiske dagsorden stadig tydeligere.

Opfindelsen af ordet ’kriminokratiet’ sidder i skabet og er måske bedre end både ’den globalistiske mafia’ og ’the global banksters’? (U)kært barn har mange navne.

Jeg har langt fra orienteret mig i samtlige links, men ligesom med The Corbett Report registrerer jeg en høj grad af troværdighed i de artikler, jeg har læst fra Cudenecs hånd indtil nu.

Som Cudenec bl.a. skriver i sin artikel:

“Looking back over all this, I think I can say that the dots have been joined.

Not every single one of them, of course – there is still plenty of detail to be revealed – but enough dots and joinings for an intelligent reader to be able to identify the shape and scale of the criminocratic beast.”

***

Jeg kan kun erklære mig enig. For mit vedkommende har den seneste kombination af Frances Leader og Paul Cudenec – desværre – elimineret den sidste rest af tvivl om den globalistiske dagsorden.

Her kommer indledningen artiklen.      

***

JOINED DOTS AND SPONTANEOUS SYNCHRONICITY

1. Joined dots

Over the last few years I have presented and compiled vast amounts of information on the activities and nature of the thing I call the criminocracy.

Here is a list, with links, of specific subjects that have been covered on the Winter Oak site by me and other contributors:

Charles III

The Commonwealth
The Church of England
The Pope
Tony Blair
Chatham House
Klaus Schwab
The Great Reset
The WEF
WEF Global Shapers
The First World War
Ukraine-Russia war

Fake terrorism
False-flag terrorism
The climate scam
Development
Sustainable development
BRICS
BRICS and China
China and BRICS
The Olympics
Impact slavery
Ronald Cohen
Smart cities
Smart stations
Eugenics
Vaccines
More on vaccines
Bill Gates
The chemicals industry
Communism
Global governance and the left
Fascism and the left
Funding of left activism
Infiltration
Fake-right opposition
The Edge Fund
Intersectionality
Repression
Global inquisition
Censorship
Manipulation
Fake anti-semitism
Smears
More smears
Global corruption
The Rothschilds
More on the Rothschilds

Resten af artiklen kan læses her.

Source link