Obama er medskyldig i død og lidelser

Obama er medskyldig i død og lidelser


USA’s tidligere præsident Barack Obama er kommet i søgelyset på grund af hans seneste bemærkninger om Israels krig mod Hamas, hvor han sætter moralsk lighedstegn mellem Hamas’ terrorangreb den 7. oktober og den israelske invasion i Gaza. At forhandle med terrorister har længe været en forfejlet diplomatisk politik, men Obama opfordrer alligevel til at give efter for Hamas-terroristernes krav.

Den Republikanske Jødiske Koalition (RJC) udsendte lørdag aften en skarp reaktion på Obamas forsøg på at sætte moralsk ækvivalens mellem Hamas’ terrorhandlinger og og den israelske hærs operationer og sagde, at Obama var “medskyldig” i terror og krig. RJC skriver bl.a.:

”På et tidspunkt, hvor moral, international lov og hensynet til vores vigtigste allierede i Mellemøsten kræver, at vi står sammen med Israel, punktum, siger Barack Obama, at det er kompliceret. Det er det ikke.

Hamas angriber civile. Hamas tager gidsler. Hamas bruger civile gazanere som menneskelige skjolde. Hamas stjæler humanitær nødhjælp. Hamas bygger terrortunneller i stedet for beskyttelsesrum, skoler eller huse. Hamas har skylden for den nuværende krig. USA burde stå fuldt og helt bag Israel, når det forsøger at sætte en stopper for Hamas’ muligheder for at skade både israelere og gazanere.

Men når Israel udsættes for et barbarisk angreb fra Hamas, giver Obama i stedet Israel skylden. Det er Barack Obama, der er medskyldig i den sidste måneds død og lidelser i Israel og Gaza. Det var Obamas og nu præsident Joe Bidens politik at give milliarder af dollars til den iranske statskasse. Disse penge har været brugt til at finansiere og træne Hamas og andre terrorgrupper, hvis erklærede mål er at ødelægge Israel og udslette jøderne.

Obamas forsøg på at hvidvaske sit medansvar i den nuværende situation ændrer ikke kendsgerningerne”.

 

Source link