Muslimske børn bag seksuelle overgreb

Muslimske børn bag seksuelle overgreb


Flere børn i alderen 6 til 11 år er igennem cirka to år blevet udsat for trusler, vold og seksuelle overgreb begået af en gruppe jævnaldrende børn på Borup Skole i Køge. Et seksårigt barn er blevet voldtaget analt og måtte efter overgrebet undersøges af en læge. Et niårigt barn er blevet voldtaget flere gange af en anden elev. Det skriver en række medier, herunder TV2, Ekstrabladet og Berlingske, uden at oplyse gerningsmændenes etnicitet.

På det sociale medie X skriver kulturminister Jakob Engel-Schmidt, at skoleledelsen har begået et ”ansvars- og omsorgssvigt”, og at de børn, der har begået overgrebene, burde bortvises.

Medlem af Folketinget Rasmus Jarlov (K) skriver på X, at ”mistanken falder automatisk på mellemøstlige indvandrerbørn, fordi statistikken sandsynliggør det, men der er ingen grund til at bidrage til den slags mistanker, hvis det er forkert”.

I radioprogrammet ”Blåt Bælte” på 24syv siger Christina Agger, der er journalistisk chef på TV 2, at mediet er bekendt med etniciteten på både ofrene og de børn, der har begået overgrebene, men bevidst ikke har afsløret den information.

24NYT: Danske myndigheder og medier bliver ved med at dække over muslimske kriminelle – igen og igen. At hemmeligholde kriminelle muslimers etnicitet er barnligt og useriøst, da sandheden kommer jo frem før eller senere, og imens giver myndighedernes og mediernes hemmelighedskræmmeri anledning til alle mulige konspirationsteorier. Eftersom både myndighederne og medierne er tavse om, hvorvidt det er muslimske eller danske børn, der har begået overgrebene på Borup Skole, må vi gå ud fra, at der er tale om muslimske børn – indtil det modsatte er bevist.

Source link