Muslimsk indvandring er skyld i massive problemer

Muslimsk indvandring er skyld i massive problemer


De kulturradikale undres over den vrede og antisemitisme, der pludselig dukker frem. Og forhåbentlig er ved at forstå, at indvandringen fra islamiske lande ikke er af det gode, skriver Pia Kjærsgaard i Berlingske.

”Mon de kulturradikale efterhånden er ved at få øjnene op over for, at såkaldte moderate muslimer i overvejende grad rent faktisk har anderledes forståelse af, hvordan det danske samfund ikke er indrettet, men hvordan de ønsker, samfundet skal indrettes?

De kulturradikale har fejlet på to primære parametre. Den første er, at de har hyldet indvandringen så massivt og udskammet os andre kritikere så voldsomt, at det er deres grundlæggende selvforståelse, de nu skal gøre op med, hvis de skal turde erkende, at det er andet end fuldmodne dadler og spændende krydderier indvandringen har bibragt. Og når man som såkaldt tolerant reelt er intolerant, er man i en form for identitetskrise, når virkeligheden går op for en.

Det andet er, at deres stædige kamp for indvandring desværre er skyld i massive problemer, som er så uoverstigelige, at det formentlig allerede er alt for sent at rette op på konsekvenserne, på trods af at erkendelsen er ved at sive ind”.

 

Source link