Massemigrationen bliver Europas undergang « Snaphanen.dk

Massemigrationen bliver Europas undergang « Snaphanen.dk
“Indvandringen vil føre til borgerkrig før eller senere”

I et stort interview i Voice of Europe udvikler lederen af det belgiske Vlaams Belang sine tanker. Han mener, at Europa bevæger sig imod borgerkrig, men at det stadig er muligt at undgå. Vi ser dog ingen vilje i EU til det: Von der Leyen vil øge overvågningen af Middelhavet og sende migrantene ud i Europa..EU vil fortsætte indtaget fra Afrika, og der er ingen af de store, gamle partier i Danmark – eller Europa – der vil stoppe dem. De bærer på en tung skyld, som de næste generationer vil påføre dem – hvorfor vi må håbe, de bliver meget gamle.

Han er derfor yderst bekymret. Bruxelles er tabt til islam. Det er i dag 35 % muslimsk, og i skolerne 65 %. Blodsudgydelse vil derfor ikke kunne undgås, “ja, den er her allerede,” som han siger.Interviewet i Voice of Europe kan også læses: If we are unable to stop mass immigration it will be the end of European civilization — Exclusive Interview with Belgian MP Filip Dewinter.

I Danmark er vi nogle, der kender Dewinther takket være Lars Hedegaard og Trykkefrihedsselskabet. Her er han på Vartov i 2009: fotos © Snaphanen.dk

Philip De Winther i Trykkefrihedsselskabet, Vartov 2009.

Philip DeWinther ved konference i Vlaam Belangs hovedkvarter i Bruxelles i 2007. Til højre er det forfatteren Bat Ye Or, hendes mand David Littlman og professor Hans Jansen der i 2008 rådgav Geert Wilders angående hans film Fitna, og i 2014 blav valgt til Europa Parlamentet for Wilders parti.

Source link