Kvindelige jurister falder for bandekriminelle mænd

Kvindelige jurister falder for bandekriminelle mænd


Det har vakt stor opstandelse, at TV 2’s dokumentarserie ‘Den sorte svane’ afdækker nogle jurakyndige kvinders forhold til kriminelle indvandrere.

Men det er ikke unormalt, at kvindelige jurister og advokater falder for bandemedlemmer. Det viser en retssag fra efteråret 2023.

Fredag 3. november 2023 falder der dom over advokat Stephanie Granhøj Petersen i Københavns Byret.

Dommeren tildeler 30 dages fængsel til den mellemblonde og etnisk danske advokat.

Fængselsafsoningen gøres betinget, så Stephanie Granhøj Petersen ikke kommer bag tremmer, hvis hun ikke begår ny kriminalitet i løbet af et år.

Forud er gået et bizart sagsforløb, hvor advokat Stephanie Granhøj Petersen indleder et romantisk forhold til et bandemedlem fra ‘Sydkyst-gruppen’.

Den unge danske forsvarsadvokat repræsenterer det 26-årige bandemedlem, da han er varetægtsfængslet i en stor våbensag.

“Hendes etiske kompas er slået helt ud af kurs,” siger anklageren i retssagen.

Den amourøse advokat med de blå øjne sidder på anklagebænken iført fashionable Gucci-briller med funklende sten. Det lange hår er samlet i en stram knold.

‘Sydkyst-gruppen’ er en kriminel bandegruppering, der opererer i kommuner, der ligger syd for København. Her begår medlemmerne narkokriminalitet og andre ulovligheder.

På et tidspunkt er ‘Sydkyst-gruppen’ i konflikt med banden LTF – Loyal to Familia, der er grundlagt af en pakistansk indvandrer, hvis far har været politiker hos SF og Venstre – samt arbejdet for en dansk statsminister.

Da Stephanie Granhøj Petersens daværende arbejdsgiver finder ud af, at den kvindelige advokat har fået et meget nært forhold til bandemedlemmet – samt søsteren til selvsamme bandemedlem, bliver Stephanie Petersen fyret på gråt papir.

Der er tale om dybt forkastelig og umoralsk opførsel af den unge advokat. Advokater må ikke have romantiske forhold til deres klienter.

“Vi har ikke at gøre med en almindelige kæreste. Vi har at gøre med en advokat. Og endda en advokat, der har varetaget den sigtedes interesser,” lyder det fra anklageren i Københavns Byret.

ANNONSE


Advokat Stephanie Granhøj Petersen kommer ikke på bedre tanker efter fyringen. Tværtimod bliver forholdet til det kriminelle bandemedlem kun mere hedt.

Under varetægtsfængslingen bliver det 26-årige bandemedlem yderligere sigtet i en stor narkosag, der får tilnavnet ‘sixpence’ i medierne. Det har derfor lange udsigter, hvis Stephanie Granhøj Petersen skal date sin kriminelle kæreste uden for fængslets mure.

Tiltrækningen mellem advokaten og den bandekriminelle er så hed, at fristelsen for at begå kriminalitet er for stor. Denne gang er den etnisk danske kvinde på den forkerte side af loven.

Der bliver smuglet en meget lille mobiltelefon af mærket ‘GTstar BM50’ ind til bandemedlemmet i Vestre Fængsel. Telefonen går under kælenavnet ‘verdens mindste mobiltelefon’.

Derfor kan advokat Stephanie Granhøj Petersen kommunikere med hendes ‘bad boy’, mens han sidder bag lås og slå. Samtalerne foregår via telefoner samt tekstbeskeder via sms, Instagram og Snapchat. Problemet er, at den fremgangsmåde er dybt ulovlig.

De fleste beskeder har et meget varm og kærligt indhold. Ofte afslutter Stephanie Granhøj Petersen med ordene “jeg elsker dig”.

En anden besked fra efteråret 2021 lyder: “Det ser fint ud, skat.” Det vides ikke om, Stephanie Granhøj Petersen på dette tidspunkt kommunikerer ulovligt om retssagens indhold.

3. oktober 2021 ringer advokat Stephanie Granhøj Petersen og den kriminelle bandekæreste én gang til telefonen og sender mindst 35 sms-beskeder.

Fra november 2021 til februar 2022 sender Stephanie Granhøj Petersen mindst 33 beskeder, billeder og opslag til bandemedlemmet på Instagram.

I Københavns Byret bliver advokat Stephanie Granhøj Petersen dømt for at sende i alt 41 beskeder og have foretaget et opkald. Den kvindelige advokat erkender alle ulovlighederne.

Da advokaten får det sidste ord i retten, lyder det således:

“Jeg forstår godt, at der er fordomme om mig og min mand. (…) Jeg håber, at retten kan se det menneskelige aspekt i det her. At man kan have brug for at sige, ‘jeg elsker dig’.”

I retten kommer det frem, at Stephanie Granhøj Petersen er blevet gift med det kriminelle bandemedlem, som den kriminelle advokat omtaler som ‘sin mand’.

Advokat Stephanie Granhøj Petersen hyrer den pakistanske forsvarsadvokat, Hassan Ghiyaass Mahmood, til sagen i Københavns Byret.

Hassan Mahmood arbejder i et indvandrerpræget advokatfirma, hvor ejeren er født i Tyrkiets hovedstad, Ankara.

Hassan Mahmood har ofte profilerede sager, hvor kriminelle indvandrere er involveret. I maj 2024 repræsenterer Hassan Mahmood en teenagedreng, der er sigtet for meddelagtighed i knivdrabet i Husum på den 15-årige muslimske dreng, Elias Ibrahim.

Dommeren i Københavns Byret tildeler advokat Stephanie Granhøj Petersen en betinget fængselsstraf. Den unge kvinde kan uden problemer fortsætte sit arbejde som advokat.

Stephanie Granhøj Petersen har siden efteråret 2021 drevet enkeltmandsvirksomheden ‘Granhøj Advokatfirma’ fra en 3. sals lejlighed på Amager i København.

Stephanie Granhøj Petersen fungerer som forsvarsadvokat for kriminelle eller andre personer, der er anklaget for kriminalitet.

Sagen med advokat Stephanie Granhøj Petersen og kærlighedsforholdet til et kriminelt bandemedlem kan sammenlignes med de opsigtsvækkende sager, der kommer frem i TV 2’s dokumentarserie ‘Den Sorte Svane’.

Her møder seerne blandt andet den etnisk danske advokat, Lise Roulund, der får et nært forhold til det pakistanske bandemedlem, Fasar Abrar Raja.

Et forhold, der også ender på den forkerte side af loven.

Selvom Fasar Raja er dømt for voldelige overfald, trusler, våben og omfattende narkosmugling, står den mellemblonde advokat, Lise Roulund, klar med en hjælpende hånd til det muslimske bandemedlem.

Lise Roulund stiller flere bankkonti til rådighed, der bliver brugt til at udbetale penge til svindelfirmaer, rumænere og pakistanske familiemedlemmer.

Advokat Lise Roulund overgiver også hemmeligt bevismateriale fra politiet til sin pakistanske bandeklient, Fasar Abrar Raja. Materiale, der angiveligt skal bruges til trusler og hævnaktioner.

I sagsmaterialet indgår vidneafhøringer fra en tidligere politisag mod Fasar Abrar Raja. Sagen omhandler voldelig opførsel, hvor pakistaneren blandt andet er anklaget for at have trukket en mand rundt, mens offeret fik bundet en livrem rundt om halsen.

Advokat Lise Roulund er godt klar over, at forholdet til den kriminelle muslim, har udviklet sig i en forkert retning:

“Jamen, det er helt galt,” indrømmer Lise Roulund på TV 2’s skjulte optagelser.

29. maj 2024 bliver advokat Lise Roulund meldt til politiet for sin opførsel i sagen med den bandekriminelle muslim.

En anden tvivlsom jurist, der medvirker i dokumentarserien ‘Den sorte svane’, er den bosniske erhvervsjurist, Amira Smajic, der har undervist studerende på Syddansk Universitet mellem 2014 og 2018.

Den erhvervskyndige jurist udvikler et kærlighedsforhold til et tyrkisk bandemedlem, der er berygtet fra gadebanderne Brothas og NNV.

Amira Smajic og den tyrkiske statsborger, Tamer Kibar, deler adresse fra efteråret 2020 til sensommeren 2023.

Kurdiske Tamer Kibar er med til at danne indvandrerbanden Brothas i 00’erne. Indvandrerbanden opererer med udgangspunkt i ghettoområdet Mjølnerparken. Den tyrkiske statsborger, Tamer Kibar, bliver senere medlem af den skydegale NNV-bande.

På TV 2’s optagelser fremgår det, at Tamer Kibar siger “giv mig et kys” til den erfarne erhvervsjurist, der er udklækket fra Danmarks tredjestørste universitet.

Det fremgår også, at det hårdkogte bandemedlem giver blomster til 36-årige Amira Smajic.

Der er altså endnu engang opstået et kærlighedsforhold mellem en veluddannet jurist – og et kriminelt bandemedlem fra indvandrermiljøet.

Tamer Kibar har flere domme bag sig. Senest fra 2021, hvor Tamer Kibar var i besiddelse af en pistol med lyddæmper. Ved andre lejligheder har Tamer Kibar haft ejerskabet over en revolver, skarpe patroner samt en ulovlig kniv.

I TV 2’s dokumentarserie ‘Den sorte svane’ bliver det antydet, at erhvervsjuristen Amira Smajic og den bandekriminelle Tamer Kibar begår økonomisk kriminalitet og pengesvindel i fællesskab.

Det er en gåde, hvorfor unge veluddannede jurister og advokater som Stephanie Granhøj Petersen, Amira Smajic og Lise Roulund bliver tiltrukket og får tætte bånd til dybt kriminelle bandemedlemmer.

De tre kvinder kan uden problemer arbejde som advokater og erhvervsjurist den dag i dag.

ANNONSE

Source link