Joost Klein smidt hjem til Holland

Joost Klein smidt hjem til Holland


26-årige Joost Klein er blevet smidt ud af det internationale melodi grand prix, der bliver afholdt i Malmø. Det sker efter forlydender om både ulovlige trusler og vold mod en kvinde.

Fredag sprang en bombe over de sociale medier og den internationale presse, da det forlød, at den propalæstinensiske grand prix-sanger, Joost Klein, var på vippen til at ryge ud af musikkonkurrencen.

De svenske medier SVT og Aftonbladet kunne berette, at hollandske Joost Klein havde være voldelig over for en kvindelig fotograf, der er tilknyttet tv-showet.

Dagen efter fortalte Malmøs Politi, at der kan være tale om ulovlige trusler, der er fremsat fra Joost Klein mod den uskyldige kvinde.

Joost Klein er en særdeles omstridt musiker, der har luftet sine antiisraelske holdninger i forbindelse med grand prix-showet i Malmø.

Den hollandske deltager har ikke villet fotograferes med den israelske sangerinde Eden Golan eller andre fra den jødiske delegation.

Joost Klein gik så vidt som til at tildække sit ansigt med et flag, da han blev placeret ved siden af 20-årige Eden Golan i forbindelse med en pressekonference.

Ved samme pressemøde afkrævede en højtråbende Joost Klein et svar fra den jødiske kvinde, der blev beskyldt for at være årsagen til det store sikkerhedsopbud af politifolk under grand prix’et i Malmø.

ANNONSE


Nu er Joost Klein i politiets søgelys, og han bliver efterforsket for ulovligheder ved grand prix’et.

Den voldsomme konfrontation mellem Joost Klein og hans kvindelige offer skulle have fundet sted torsdag aften, da den hollandske deltager havde optrådt på scenen:

“Svensk politi har undersøgt en klage fra et kvindeligt medlem af produktionsstaben efter en hændelse, der fandt sted efter hans optræden i torsdag aftens semifinale. Mens den juridiske proces er i gang, ville det være upassende for ham at fortsætte i konkurrencen,” skriver en talsmand for arrangørerne af melodi grand prix.

Ved samme lejlighed slår arrangørerne fast, at Joost Klein ikke har været i en konfrontation med den israelske deltager eller andre medlemmer fra Israels delegation.

Der har været flere falske rygter, der er blevet spredt fra det propalæstinensiske miljø på sociale medier. Formålet har været at opildne til jødehad på internettet.

Malmøs Politi tager den voldsomme hændelse med Joost Klein meget alvorligt:

“Vi har en sag med en mand, der er mistænkt for ulovlige trusler, der fandt sted i Malmø Arena. Den formodede forbrydelse skal have fundet sted torsdag aften, men blev anmeldt fredag. Sagsøgere har fortalt, hvad der skete, og vi har afhørt vidner. Vi har også taget andre efterforskningsforanstaltninger i gang,” siger Evelina Olsson, der er talsmand hos Malmøs Politi.

Der er første gang i de 68 år, hvor grand prix’et har eksisteret, at en deltager er blevet diskvalificeret.

Det blev den propalæstinensiske Joost Klein, der vil gå over i grand prix-historien med anklager om kvindevold og trusler på sit cv.

Spørgsmålet er, hvorvidt de mange muslimske indvandrere og venstreradikale nu vil hævne Joost Klein i Malmøs gader.

Mange frygter allerede den multikulturelle vrede!

ANNONSE

Source link