Israels skæbne er vores - 24NYT

Israels skæbne er vores – 24NYT


Den chokerende støtte til terroren sender et klart signal til verden: sekulær arabisk nationalisme bliver erstattet med doktrinær islam og vold. Det vil også sige, at den kamp, Israel kæmper nu, er den vestlige civilisations kamp mod islamisk imperialisme, skriver Eva Selsing i Berlingske.

”Hvis der skulle sidde nogen derude, som var i tvivl om, hvordan det dog påvirker os andre, skal man ikke se længere væk end til vores egne større byer, til vores naboer og kontinentale fæller. Massive protester til fordel for Hamas med tusindvis af maskerede deltagende sås umiddelbart efter massakren 7. oktober. I Wien, Paris, London, Berlin, København og mange andre steder. Et kolossalt antal mennesker, som støttede islamisk vold. I vores midte. Et spørgsmål melder sig: Er det kun i forhold til jøderne, at disse terrorsympatisører kunne forestille sig at bruge vold? Ingen ved deres fulde fem ville svare ’ja.

Israels skæbne er vores. Den vold og intolerance, israelerne møder, kommer også til os. Den er her sådan set allerede, i form af terrorangreb og gradvis islamisering af byer og bydele, men den vil vokse. Islam formår ikke at leve fredeligt ved siden af sine naboer. Og ligesom i Israel har vi ikke nogen fast grænse mellem den islamiske civilisation og vores egen. Grænsen er rykket ind i vores lande”.

Source link