Hvor er Politiet ? Opbakning til terrordrab bør straffes

Hvor er Politiet ? Opbakning til terrordrab bør straffesKlummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

Tyskland vil gøre det strafbart, at hylde Hamas-terror angrebet på uskyldige civilpersoner i Israel. I Danmark undrer mange sig over, om det egentlig er lovligt, at palæstinensere i Vollsmose, i Århus samt på Nørrebro i København, helt “gratis” kan lovprise disse terrormyrderier. Og hvad med Nørrebro-palæstinensernes “velsignelse” af, at man skal dræbe jøder og udslette staten Israel ? Det bør være relevant at spørge, hvordan er det egentlig, at regeringspartierne håndterer disse terror-sympati demonstrationer.

Efter min mening, er der efter straffelovens paragraf 136, stk.2, allerede den fornødne hjemmel til at gribe ind overfor mange af de terrorsympatiserende demonstranter, hvor terrorangrebet eksplicit billiges. Så, når Palæstina-demonstranterne åbenlyst og udtrykkeligt billiger terror, er det et klart brud på ovennævnte bestemmelse.

Det mest relevante spørgsmål er derfor, om politiet er villig til at håndhæve loven og gribe ind overfor demonstranterne, når de observerer tydelige brud på straffeloven ved billigelse af terror. Det vil politiet formentlig ikke. De vil nemlig helst undgå konflikter. Og sådan ser det ud til at være i de fleste europæiske storbyer, hvor disse terrorsympatiserende demonstranter fylder gaderne. Hvilket jo er helt forrykt. Kan det mon være tilfældet, at politiet, det vil sige justitsministeriet og regeringen, har truffet en beslutning om ikke at gribe ind overfor klokkeklare forbrydelser, begået af muslimske demonstranter, fordi de ikke kan overskue konsekvenserne – en situation de selv har bragt sig og Danmark i, som følge af en muslimsk masseindvandring.

Source link