Propaganda

HJERNEVASKEN MED PROPAGANDA ER SÅ GRUNDIG, AT FLERTALLET SLET IKKE KAN SE, DET ER PROPAGANDA – NewSpeekAf Lone Nørgaard.

Uddannelse i kulstoffærdigheder

Bliver ”Kulstoffærdighedstræning” monstro et af de nye ord i Nudansk ordbog?

Nu kan man som medarbejder i en virksomhed blive udsat for krav om ”frivilligt” at lade sig manipulere, så flest muligt har samme mening.

Her gælder det godt nok England, men vi får vel det samme i Danmark og måske endda i en mere alvorlig udgave, når DR & TV2 suppleret af presstitutes i de resterende hovedstrømsmedier kan manipulere den danske befolkning til næsten enstemmigt at hylde Zelensky som den store krigshelt, da han for nylig var i København?

Vi er sovset ind i manipulation, propaganda og mere og mere censur.

CarbonLiteracy

Carbon literacy training is another nail in the coffin for free speech in UK workplaces – The Expose (expose-news.com)  

”Uddannelse i kulstoffærdigheder spreder sig hurtigt på tværs af britiske kontorer og studiesteder, hvor over 67.000 borgere er certificeret som “kulstofkyndige” ifølge Carbon Literacy Project (“CLP”), hovedorganisationen bag initiativet.

Free Speech Union (“FSU”) er bekymret for, at “kulstoffærdighedstræning” vil have en nedkølende effekt på ytringsfriheden på arbejdspladsen på samme måde som træning i ubevidst bias og træning i antiracisme gør, at medarbejderne er tilbageholdende med at udfordre ideerne bag det af frygt for at bringe deres karriere i fare.

I de virksomheder, der søger akkreditering som en Carbon Literate Organisation (“CLO”), forventes op til 80% af medarbejderne at blive “carbon literate”.

Akkreditering af kulstoffærdigheder kræver, at medarbejderne omfavner et bestemt syn på klimaændringer og identificerer mindst én handling, de kan tage for at reducere deres eget kulstofaftryk, samt mindst en handling, der involverer andre mennesker. FSU frygter, at medarbejdere kan blive straffet, hvis de nægter at overholde disse krav, fordi de ikke deler et bestemt synspunkt.”

(PC-oversættelse)

***

John Pilger & Harold Pinter

John Pilger: Silencing The Lambs (How Propaganda Works)

Å få lammene til å tie – (Hvordan propaganda fungerer) – steigan.no     

Artiklen er er lang, og NewSpeek har fokuseret på citater om, hvordan propaganda nærmest kan hypnotisere også oplyste veluddannede mennesker.

I artiklen skriver John Pilger også om USA´s krige og krigstaktik, herunder om Ukraine, om baggrunden for den krig, om Azovsoldaterne mv.

Et klip fra artiklen, der jo altså også findes på norsk og derfor skulle være lige til at gå til:

”I årene før han døde i 2008 holdt dramatikeren Harold Pinter to ekstraordinære taler som brøt en stillhet.

«USAs utenrikspolitikk,» sa han, «defineres best som følger: kyss meg bak, ellers sparker jeg hodet ditt inn. Det er så enkelt og så grovt som det. Det som er interessant med det er at det er så utrolig vellykket. Det har strukturer av desinformasjon, bruk av retorikk, forvrengning av språk, som er svært overbevisende, men faktisk er en pakke med løgner. Det er veldig vellykket propaganda. De har pengene, de har teknologien, de har alle midler til å komme unna med det, og det gjør de.»

Da han tok imot Nobelprisen i litteratur, sa Pinter dette: «USAs forbrytelser har vært systematiske, konstante, ondskapsfulle, angerløse, men svært få mennesker har faktisk snakket om dem. Det skal USA ha, de har utøvd en ganske klinisk manipulasjon av makt over hele verden, mens de har utgitt seg som en kraft for det universelt gode. Det er en strålende, til og med vittig, svært vellykket hypnose.»

Pinter var en venn av meg og muligens den siste store politiske vismannen – det vil si før avvikende politikk ble gentrifisert. Jeg spurte ham om «hypnosen» han refererte til var det «underdanige tomrommet» beskrevet av Leni Riefenstahl.»

«Det er det samme,» svarte han. «Det betyr at hjernevaskingen er så grundig at vi er programmert til å svelge en pakke med løgner. Hvis vi ikke gjenkjenner propaganda, kan vi godta det som normalt og tro på det.

Dét er det underdanige tomrommet.» 

Perspektivering   

En perspektivering i form af en anbefaling af dels John Hamers murstensværk: The Falsication of History (2013, og spændende som en kriminalroman) samt en reference til en artikel på NewSpeek: Tavistock.

Endelig en oplysning om, at Daniel Estulin har skrevet bogen ”TAVISTOCK INSTITUTE. Social Engineering The Masses (2012). 

I dag har systemkritikere tilstrækkelig viden til rådighed til at gennemskue den satanistiske, globalistiske agenda. Det store spørgsmål er, hvordan den viden kommer ud over rampen til mennesker, der ikke selv aner, de er hjernevaskede. I Danmark gælder det fx for mange islamkritikere, der slet ikke har øje for det større billede.

Lyt også her til Jordan Peterson, der heller ikke er opmuntrende, men trolden må ses lige i øjnene.

Source link