God nyt til Covid-vaccinerede « Snaphanen.dk

God nyt til Covid-vaccinerede « Snaphanen.dk


Kan man fjerne spike-proteinet?

“The nature of bad news infects the teller,” lader Shakespeare budbringeren sige i Antony and Cleopatra. Vi har alle prøvet det, jeg ikke mindst ved at tale om Sverige og indvandring i 2001, eller ved for snart tre år siden at skrive om Covid- vaccinernes farlighed. Det var ikke en opskrift på popularitet.

Nogle har opfattet det som et personligt ønske om at genere dem og gøre dem bange, og det har det mildt sagt ikke været. Derfor føles det godt at kunne fortælle om en mulig lindring eller helbredelse, det har været svært at få øje på i en tid, hvor det har været tabu blandt journalister og læger overhovedet at tale om, at vaccinen er farlig.

Der er bred enighed blandt de fagfolk, der bortcensureres fra den offentlige debat, at det er spike proteinerne, der er det rigtig farlige ved vaccinerne. Nu hører jeg fra den tyske læge og molekylærgenetiker dr. Michael Nehls, at de simpethen kan fjernes. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men mine erfaringer med ham har indgivet mig en så stor tillid til ham, så jeg tør godt give opskriften videre til de læsere, der måtte have brug for det.

I skal høre fra minut 1:06:30  “spike protein is so much the problem” og ti minutter frem. Jeg anbefaler selvfølgelig hele samtalen med dr. Drew Pinsky, for han er uhyre interessant. Når Nehls nævner præparatet Lithium Orotate, skal man vide, at det kun er fjernt beslægtet med det, man i mange år brugte mod maniodepressivitet, og at det her drejer sig om en hundrededel i mængde.

Det indeholder foruden 1-2 mcg lithium nogle stoffer, som mennesket fik masser af i de årtusinder, det hovedsageligt levede af fisk, og som efterfølgende er blevet helt nødvendige for hypocampus. Nehls er kommet ind på det via sin tyveårige forskning i Alzheimer. Han henviser derefter til at læse videre om emnet på hans hjemmeside. Lithium Orotate fås i håndkøb i Europa, men ikke i USA.

Hør eventuelt de anbefalede ti minutter, og hør så hele videoen bagefter når det passer. Det er godt af få de minutter ind i en større sammenhæng. Jeg er desuden meget interesseret i, hvis I indhøster nogle erfaringer I så bagefter vil dele med mig og andre læsere her.  Wikipedia: Spike protein.

Source link