EU truer med sanktioner mod Tucker Carlson efter Putin-interview

EU truer med sanktioner mod Tucker Carlson efter Putin-interview


EU-repræsentanter kan virkelig ikke lide, at Tucker Carlson er i Moskva for at interviewe Vladimir Putin, og nu bliver der mumlet om sanktioner mod den amerikanske journalist. Sådan siger flere siddende og tidligere repræsentanter i EU-parlamentet.

Carlson er på besøg i Moskva, og afslørede tirsdag, at han vil interviewe den russiske præsident, Vladimir Putin. Carlson mener, at det er hans pligt som journalist at høre, hvad Putin mener og sprede det til sine millioner af følgere.

Carlson indrømmer selv, at et sådant interview indebærer risiko, og derfor har Carlson og hans assistenter overvejet sagen grundigt i flere måneder. Men han konkluderede derfor, at det var rigtigt at gennemføre interviewet.

ANNONSE


Klippet, han offentliggjorde på Twitter/X tirsdag, er allerede blevet set af knap 80 mio.

Dette kan dog skabe problemer for Carlson, siger Guy Verhofstadt til Newsweek. Verhofstadt er tidligere belgisk premierminister og nuværende medlem af Europa-Parlamentet. Han beder EU om at indføre et indrejseforbud for Carlson i hele EU. Han beskriver Carlson som et talerør for Donald Trump, hvilket folk som Verhofstadt åbenbart finder uacceptabelt.

Putin er en krigsforbryder, og alle, der hjælper ham, bør straffes, mener belgieren.

– Da Putin er en krigsforbryder, og EU sanktionerer alle, der hjælper ham i den indsats, virker det logisk, at Udenrigstjenesten også undersøger hans sag.

Newsweek skriver, at de har flere kilder, der hævder det samme som Verhofstadt.

Hvordan man kan hjælpe et statsoverhoved ved at interviewe ham er usikkert. Det er noget, vi ikke har set før. Historisk set er utallige politiske ledere blevet interviewet af respekterede journalister, uden at det har givet reaktioner.

Læs også:

https://tuckercarlson.com/why-were-in-moscow/

Tucker: Intervjuet med Putin vil bli lagt ut uten mur

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

ANNONSESource link