Endnu en sejr for Islam  

Endnu en sejr for Islam  


Indenfor de sidste par år er der udbrudt krig to steder på kloden, der begge kan få alvorlige konsekvenser for Europa og dermed også for os danskere. Den ene krig foregår i vores nabolag, imod Ukraine, og kan måske brede sig ind i Europa. Den anden krig foregår så langt væk som i Mellemøsten, imod Israel, men israelerne er også vores åndsfæller, hvad mange tilsyneladende glemmer.

For godt to år siden angreb Vladimir Putin Ukraine, og hele den vestlige verden stod sammen i fordømmelsen af Putin, hvorefter hjælpen strømmede til Ukraine i form af våben, også fra Danmark. Denne hjælp fortsætter og øges, og vores stats-tv har en ugentlig reportage om krigens forløb i den bedste sendetid set med ukrainske øjne.

Den 7. oktober 2023 angreb terrorbevægelsen Hamas så Israel, og Vestens fordømmelse af Hamas var stor. Men denne fordømmelse holdt ikke længe, for hurtigt gik palæstinensere/muslimer over hele Europa i kæmpe demonstrationer, hvor de udskreg deres had til Israel og alle jøder, samtidig med at de kaldte til global jihad mod jøder i hele verden.

Og nyttige idioter blandt etniske danskere gik med i disse demonstrationer og deltog i muslimernes hadefulde kampråb. Igen fik islam held til at fremstå som uskyldige ofre, og alle vendte deres fordømmelse og vrede imod Israel, fordi de forsvarer sig. Og nu er det Israel, der udråbes som aggressoren, og alle glemmer, at det er en af islams terrorbevægelser, der er gået til angreb på Israel og ikke omvendt.

Og mainstream-medierne? De er, hvor de plejer at være, når det handler om den politiske ideologi islam, de bøjer sig, for islam må ikke kritiseres. Og vores stats-tv? Også her er alt, som det plejer at være, ikke ét negativt ord om islam, og tv-avisen bringer en daglig fordømmelse af ikke Hamas, men af Israel.

Terrorbevægelsen Hamas er en del af islam, som alle de andre terrorbevægelser indenfor denne politiske ideologi. Islam er som et stort træ, hvor alle træets grene får næring fra samme rodnet, og hvor målet er et verdensomspændende kalifat, hvor alle tilhører samme politiske ideologi eller har underlagt sig sharia, islams love.

Igen har islam formået at få al kritik af det, de selv kalder en religion, til at forstumme, skønt denne lovreligion mest handler om en stram og brutal politisk ideologi, hvor selv børnene bliver opdraget med vold til at følge islams stramme love. Hvordan kan mennesker, der selv vokser op i frihed og demokrati, stiltiende tillade, at en så brutal og blodtørstig kultur får indpas i vores samfund.

Der var allerede våbenhvile i Gaza, og havde været det i adskillige år, da Hamas sendte flere tusinde raketter ind over Israel denne oktober morgen sidste år og samtidig sendte utallige terrorister ind for at nedslagte og kidnappe civile, både sovende børn, deres forældre, bedsteforældre og intetanende dansende festivalgæster.

Hamas er en af islams rigeste terrorbevægelser, og deres såkaldte regering lever i deres terrorfinansierede paladser i Qatar, hvorfra de styrer deres tropper. De er allerede flere gange blevet tilbudt en to-statsløsning og har hver gang sagt nej, for de er nemlig ikke interesseret i fred, men i krig. Hamas er kun interesseret i Israels udslettelse og udryddelse af alle jøder.

Overalt har islam nu haft held til at vende naive vestlige demokratier imod Israel og glemme, hvad der skete denne oktober morgen. Så vi tager lige rædslerne igen af hensyn til de glemsomme og ikke mindst dem, der tilhører Enhedslisten og de radikale, skønt de nok allerede er blevet så islamiserede, at de er udenfor pædagogisk rækkevidde.

Hamas’ terrorister nedslagtede, halshuggede, voldtog og maltrakterede israelere på den mest dyriske og barbariske måde. Israelere blev skudt, opsprættet og brændt levende, og flere israelske kvinder fik brysterne skåret af. Det er dette barbari naive og godtroende etniske danskere nu støtter op om ved at deltage i palæstinensernes kampråb imod Israel.

Og det er mennesker, der hylder den slags barbari og nu går i store optog for at vise deres billigelse af denne ondskab, der i tusindvis har fået foræret et dansk statsborgerskab af vores politikere, og som Enhedslisten og de radikale nu ønsker flere af til Danmark.

Hvad er forskellen på Ukraine og Israel? Begge lande er blevet brutalt angrebet og forsøges nu enten overtaget eller udslettet af en fremmed magt. Hvorfor bliver de behandlet så forskelligt? Er forskellen Islam, fordi Vesten fortsat kun ser islam som kærlighedens religion? Hvor længe endnu vil Vesten lukke øjnene for islams brutalitet og begynde at se, hvad der gemmer sig bag sløret af denne politiske ideologi?

Både Ukraine og Israel forsvarer sig naturligvis, alt andet ville da være mærkeligt, så hvorfor ses der med så forskellige øjne på de to krige, som ingen af dem selv er skyld i?  Hvorfor denne evindelige naivitet og misforståede humanisme overfor islam? Er vi virkelig parate til at ofre eget demokrati, egen kultur og egen frihed på islams alter?

Hamas er og vil altid være en af grenene på islams store træ, og de hverken kan eller vil stoppe deres terror mod vestlige demokratier, og terrortruslen er nu igen øget i Danmark, hvor det er livsfarligt for danske jøder at skilte med deres tro.  Men den slags vil vores politikere ikke reagere på, for også på dette område har islam fået magt over dansk lovgivning.

Siden Danmarks grænser blev åbnet for den muslimske indvandring er det gået støt tilbage med den danske religionsfrihed, for lovreligionen islam tåler kun én ”religion”, som får mere og mere magt i vores land på bekostning af vores egen kultur.

Om Ukraine kan vinde denne krig, er efterhånden tvivlsomt, så måske skulle vi begynde at tænke lidt længere frem og bekymre os om vores eget forsvar. I stedet har statsminister Mette Frederiksen travlt med at sole sig i egen godhed overfor Ukraine og lade vores eget forsvar smuldre.

For Europa og dermed også vi danskere kan hurtigt selv få brug for at forsvare os, ikke kun imod Putin, men imod den fjende af frihed og demokrati, der allerede er blevet placeret overalt i Europa.

For som et gammelt ordsprog siger: Den der giver, til han tigger, skal slå’s til han ligger.

Source link