Eliten forvandler Danmark til islamisk shithole

Eliten forvandler Danmark til islamisk shithole


Frederik Vads indvandringskritiske tale i Folketinget 5. blev efterfulgt af en helt forventelig shitstorm, skriver Eva Selsing i Berlingske.

”Shitstormen var forventelig, fordi enhver stærk og uafviselig påpegning af problemer med den islamiske indvandring altid igangsætter den samme mekanik: forskyd (det handler ikke om islamisk kultur), benægt (integrationen går strålende), anklag (du polariserer) og dæmonisér (du er ond). ”

Medierne skildrer ikke de voldsomme konsekvenser for europæerne – volden, terroren, voldtægterne og utrygheden. Det er ikke islamiseringen, der er problemet, men dem, der påpeger den, lyder det fra eliten. Automatikken er intakt. De samme mekanismer, det samme hylekor, den samme uhæderlige tilgang til indvandringskritik, melder sig som de forrige 10.000 gange.

Men en ting står klarere end nogensinde. Engang lå det de velstående på sinde at passe på deres mindre ressourcestærke landsmænd, i kærlighed til fællesskabet. Nutidens rige – om det er kulturelt eller økonomisk – gør det modsatte. De plejer sig selv. Den gode nyhed er, at Vads erkendelser bliver mere presserende for hver dag, der går. Virkeligheden vil sætte sig igennem uanset hvad”.

Source link