Den Korte Avis | Talsmand for Hizb-ut-Tahrir dømt for at opfordre til udslettelse af Israel – han er også læge, men mister næppe sin autorisation

Den Korte Avis | Talsmand for Hizb-ut-Tahrir dømt for at opfordre til udslettelse af Israel – han er også læge, men mister næppe sin autorisation


Hvis du bliver syg, ved du intet om, hvem du kommer i kløerne på. Det er ikke mere kun operationer og narkose, man skal være nervøs for, eller angreb af stafylokokker, streptokokker og diverse andre ”kokker” såsom de kødædende. Vi har vist alle altid vidst, at det kræver et godt helbred at komme på hospitalet.

 

På trods af, at vi er beriget med en styrelse, nemlig Styrelsen for Patientsikkerhed, der vist nok er sat i verden for at passe godt på os alle sammen, varetager denne styrelse alt andet end netop dét, den skal sørge for: At sikre patienternes sikkerhed.

 

De farlige udenlandske læger

Der er tale om udenlandske læger, som får autorisation som læge uden at være det, eller som ikke aner, hvad de foretager sig. Som patient er man uvidende om, hvem vi lægger vores liv i hænderne på.

 

Her er en litauisk læge, der ødelagde to kvinders underliv.

https://www.bt.dk/danmark/skraekslagne-og-i-chok-udenlandsk-laege-oedelagde-trine-og-ries-underliv-med-faa-0

 

Nogle har slet ingen medicinsk uddannelse overhovedet. I stedet har de falske papirer, der giver mulighed for – uden at have de fornødne kvalifikationer – at studere på universitetet og læse medicin. De skal blot ”studere” i et andet EU-land end det land, de har bosat sig i, så er de sikret autorisation som læge. De kan nå at gøre livstruende skade på patienter, før de bliver opdaget.

 

En sådan person, den herboende somali Bashir (pseudonym), der er den gennemgående figur i DR-udsendelserne De Udenlandske Læger, indskrev sig på et rumænsk universitet og fik autorisation i Danmark.

 

Men nu kan det være blevet endnu farligere at lægge sit liv i hænderne på en læge for slet ikke at tale om at blive indlagt til f.eks. operation. Noget nyt har sneget sig ind på vores hospitaler, nemlig fanatisk religiøse (læs: islamister), der hader alle, der har en anden tro (det samme, vi har set, når det gælder ”varme hænder” på plejecentre).

 

Islamisten som læge

Medierepræsentanten for den islamistiske bevægelse Hitzb-ut-tahrir, Elias Ramadan Lamrabet blev den 24. juni 2024 idømt 6 måneders betinget fængsel i Københavns byret for at have opfordret til krig mod og udslettelse af Israel i maj 2021. At dommen er betinget skyldes, at han fik rabat, på grund af den lange sagsbehandlingtid.

 

Hizb-ut-tahrirs medierepræsentant, Elias Ramadan Lamrabet, er også uddannet som læge. Der fremgår af en omtale fra Radio 24Syv af et radioprogram, hvor Lamrabet deltog. Læs også document.dk

 

Lamrabet udtalte bl.a. efter dommen:

 

”Jeg har på intet tidspunkt, hverken i denne tale eller andet sted, udtalt mig i opfordring til angreb eller vold mod en befolkningsgruppe, på grund af hverken deres etniske eller religiøse ophav, det kunne aldrig falde mig ind. Og intet sted har jeg opfordret til, at folk skal angribes, eller at de skal udsættes for nogen forbrydelse, på grund af deres jødiske tilhørsforhold.”

 

Herefter kom den sædvanlige lange offeranklage mod den racisme, facisme, fremmedfjendtlighed osv., de stakkels muslimer udsættes for overalt i verden og i Danmark.

 

Elias Lamrabet var også tiltalt for at opfordre til at begå forbrydelser mod jøder, men det fandt retten ikke beviser for. ”Det er en stat, ikke jøder, der opfordres til at skulle udslettes”, sagde retsformanden Lone Bach Nielsen.

 

Den dokumentation, som Bach Nielsen efterlyser, bliver nok lidt svær at fremskaffe. Man må skaffe sig beviser (læs: viden) ad anden vej.

 

Retsformandens manglende forståelse, som hun her udviser, er helt på linje med (de fleste) politikere, som tydeligt har vist under palæstinenserdemonstrationerne, at de ingen anelse har om, hvad jihad betyder.

 

Men jo, det er lige netop jøderne, Hitzb-ut-Tahrir ønsker udslettet. For det kræver ikke meget tankevirksomhed at fatte, at man ikke kan udslette et land, uden at befolkningen udslettes også.

 

Lamrabet har i øvrigt anket sagen til landsretten. Forhåbentlig har anklageren gjort det samme. Der er måske et håb om, at landsdommeren ved en smule mere om islam end byretsdommeren.

 

”Islams offentlige hemmeligheder

Jaleh Tavakoli, der bl.a. er forfatter til bogen ”Islams offentlige hemmeligheder”, viser bl.a. en video af en Hitzb-ut-Tahrir demonstration, hvor lægen Lamrabet nærmest brølende opfordrer til, at der skal gribes til våben mod Israel: ”Dem iblandt os, der har våbnene og træningen og flyene ….udrydder den besættelse, som kun har ret til én ting og det er udslettelse. Beslut jer.”

 

Man kan spørge: ”Hvad er det, de skal beslutte sig til”?

 

Efterfølgende råbte de fremmødte demonstranter igen og igen: “Det skal løses med jihad”.

 

Historien har vist, at en inciterende messen, der skriges ud, er farlig, når  denrettes mod unge og ubefæstede sjæle.

 

Man få den tanke, at det vil være dødsensfarligt for alle anderledes tænkende, som er patienter, at risikere at komme i behandling hos en sådan person.

 

Om Styrelsen for Patientsikkerhed overhovedet ville overveje at fratage en jødehadende læges autorisation, er et spørgsmål, der kan besvares med et rungende nej.

 

Hvis de uvidende vil vide mere

Den nyligt udkomne bog på dansk af den franske antropolog Florence Bergeaud-Blackler: Broderismen. Sådan undergraver islamister de vestlige samfund, beskriver, hvilken strategi islamisterne benytter over for det omkringliggende vantro samfund:

 

Her brandes den islamiske levevis gennem vestlige plusord som mangfoldighed, diversitet, inklusion, identitet og minoritetsbeskyttelse.

 

Kritikere bringes til tavshed ved at true dem med ord som islamofobi, stigmatisering og racisme. (Se Weekendavisen boganmeldelse af Tina Magaard
17. juni 2024 https://www.weekendavisen.dk/2024-25/boeger/ikke-ved-svaerdet

(bag betalingsmur).

Source link