Den Korte Avis | Pressefolk stjæler med arme og ben fra Air Force One

Den Korte Avis | Pressefolk stjæler med arme og ben fra Air Force One


Journalister i Det Hvide Hus pressekorps stjæler alt, hvad der ikke er boltet fast på præsidentflyet Air Force One, rapporterer Politico.

 

De genstande, der angiveligt er stjålet, omfatter vinglas, whiskyglas med Air Force One indgraveringer, guldkantede tallerkener og broderede pudebetræk, rapporterede West Wing Playbook i weekenden.

 

“I årevis har snesevis af journalister – og andre – stille og roligt proppet stort set alt med Air Force One-logoet på i deres taske, inden de træder ud af flyet,” rapporterede West Wing Playbook.

 

Da Politico rejste problemet overfor nuværende og tidligere korrespondenter i Det Hvide Hus, væltede historierne frem:

 

Om senatoren – som en snakkesalig medhjælper fortalte journalister – der tog alt, der ikke var boltet fast.

 

Flere kolleger til en tidligere korrespondent i Det Hvide Hus beskrev, at han havde været vært ved et middagsselskab, hvor al maden blev serveret på guldkantede Air Force One-tallerkener, åbenbart snuppet lidt efter lidt.

 

Situationen eskalerede angiveligt til det punkt, hvor NBC-korrespondent Kelly O’Donnell, formand for Det Hvide Hus Correspondents’ Association, følte sig tvunget i en e-mail at minde pressen om, at det var helt uacceptabelt, at der blev stjålet fra præsidentflyet.

 

I e-mailen sagde hun, at initiativet ikke sigtede på at “bringe individuelle journalister i forlegenhed, men at sende en besked om, at tyverierne skulle stoppe.”

 

 

Source link