Den Korte Avis | Muslimers støtte til Hamas har skærpet holdningen hos danske politikere – men det kan være for sent

Den Korte Avis | Muslimers støtte til Hamas har skærpet holdningen hos danske politikere – men det kan være for sent


Den 7. oktober blev Israel angrebet af Hamas, den palæstinensiske islamistiske terrorbevægelse. De myrdede på bestialsk vis omkring 1400 israelere og bortførte flere hundrede.

 

“Vi er i krig”, konstaterede Israels premierminister Netanyahu og gik ind i Gaza for at tilintetgøre Hamas.

 

Efter dette forløb har der i Danmark været en stor stigning i antallet af chikaner og trusler mod jøder.

 

Der har også været et stort antal omfattende pro-palæstinensiske demonstrationer i Danmark og de fleste andre vesteuropæiske lande.

 

En betydelig del af demonstranterne have efter alt at dømme palæstinensisk eller anden baggrund i ikke-vestlige muslimske lande.

 

Hos en større del af disse syntes der at være massiv sympati for Hamas og deres grundholdning.

 

Nogle demonstranter var fra Hizb ut-Tahrir, men der var også mange andre, der rettede et angreb på demokratiske samfund og råbte trusler mod jøder.

 

Der var deltagere, som ligefrem fejrede, at det var lykkedes for Hamas at begå det største terrorangreb mod jøder efter Anden Verdenskrig.

 

Demonstrationerne handler langtfra kun om en hårdt optrukken kamp om landområder i Mellemøsten.

 

De er en markering af, at fundamentalistisk islam er stærkt til stede i Danmark og andre europæiske lande.

 

Det er beskrevet, hvordan der har været kønsopdeling i demonstrationer med mændene forrest og kvinderne bagerst i tråd med islams kvindesyn.

 

Demonstranter råbte “Allahu akbar” (Allah er størst), mens de svingede med flag med den islamiske trosbekendelse.

 

Der blev også råbt:

 

“Jihad, jihad, jihad”.

 

“Palæstina er besat. Det skal løses med jihad!”

 

“From the river to the sea, Palestine will be free” – det betyder et ønske om, at Israels udslettelse fra landkortet.

 

»Khaybar Khaybar, ya yahud« eller på dansk “Khaybar, Khaybar, jøder, Muhammeds hær vil komme igen”. Dette slagord henviser til, at Muhammed angreb byen Khaybar og myrdede et stort antal jøder.

 

Den forfærdende kendsgerning er altså, at Hamas angreb på jøder udløste angreb på jøder i Danmark.

 

Det har fået danske politikere til at reagere usædvanlig skarpt på indvandrere med sådanne holdninger. Der er en voksende erkendelse af, at de ikke er og aldrig bliver integrerede i det danske samfund.

 

To af disse politikere er De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, og partiets  politiske ordfører, Mai Mercado.

 

De konservative: “De kan ikke integreres”

Pape og Mercado skriver blandt andet i en kronik i JP:

 

“Israels kamp mod Hamas fungerer som en fremkaldervæske, der afslører, at der findes masser af indvandrere i Danmark, der kulturelt og værdimæssigt er så langt fra os, at de aldrig kommer til at høre til.”

 

“Der er masser af indvandrere i Danmark, som vi aldrig kommer til at kunne integrere,” skrive de.

 

Disse indvandrere vil gerne bruge vores ytringsfrihed til at demonstrere. Men de er imod at mennesker med andre holdninger end deres har frihed til at ytre sig.

 

Det viser en meningsmåling, hvor 76 procent af unge indvandrere og efterkommere fra Tyrkiet, Libanon, Pakistan og Somalia mener, at det bør være ulovligt at kritisere islam her i Danmark, skriver de.

 

“Man narre kun sig selv, hvis man ikke vil erkende, at en stor del af dagens jødehad kan tilskrives masseindvandring fra Mellemøsten”, skriver Pape og Mercado og henviser til sangeren Isam B., der nægter at betegne Hamas som en terrororganisation.

 

Vi kan ikke integrere folk, der mener, at jøder grundlæggende fortjener at dø, og at islamkritik skal være ulovlig, skriver de og fortsætter:

 

“Den eneste holdbare løsning er, at den slags mennesker skal rejse hjem igen.”

 

Det er godt, at to fremtrædende konservative politikere skriver det så skarpt.

 

Men der mangler fortsat et selvopgør med den politiske korrekthed, som har haft så alvorlige konsekvenser for det danske samfund. Og der mangler en erkendelse af, hvad der skal til for at stoppe denne udvikling.

 

Folketinget åbnede grænserne i 1983

De Konservative har selv en del af ansvaret for, at vi i dag står med et stor antal indvandrere fra ikke-vestlige muslimske lande, der reelt er umulige at integrere.

 

Det var under den konservative statsminister Poul Schlüter, at Folketinget i 1983 vedtog den ny  udlændingelov, der byggede på meget vidtgående forslag fra professor Hans Gammeltoft Hansen.

 

Denne lov, som var gennemsyret af politisk korrekthed, åbnede for en masseindvandring, som betød, at danskerne i den grad mistede kontrol med udviklingen i deres samfund. En stor del af denne indvandring kom fra den muslimske verden.

 

Mange danske politikere på topplan syntes ikke at have den fjerneste anelse om, hvad denne udvikling ville komme til at betyde.

 

Med rystende naivitet lod danske politikere dette ske. Besindige mennesker, der advarede mod konsekvenserne, blev lagt for had i de politisk korrekte kredse.

 

Dørene blev slået op til en masseindvandring fra den ikke-vestlige – for en stor del muslimske – verden. Det var Gammeltoft Hansen, Schlüters og et stort flertal af Folketingets udlændingelov, der for alvor åbnede for masseindvandringen. Og selv om der hurtigt blev strammet op, så var ulykken sket.

 

Et stort historisk ansvar hviler på de politikere og eksperter, der bidrog til denne udvikling.

 

Man fik åbnet for en voldsom tilstrømning af indvandrere, som i dag i alt for høj grad har skabt muslimske parallelsamfund, der er kommet ud af kontrol.

 

Europa bliver løbet over ende

Nu, 40 år efter, fortsætter man i vidt omfang den politik, der blev grundlagt med udlændingeloven i 1983.

 

Der bliver fortsat give opholdstilladelse og familiesammenføring efter grundlæggende samme principper som dengang. Det er fortsat de internationale konventioner og domstole, der har et afgørende ord at skulle have sagt over dansk udlændingepolitik.

 

Man fortsætter også med at give dansk statsborgerskab, som om intet var hændt.

 

Kun ni dage efter det blodige angreb på Israel stemte størstedelen af Folketinget for en lov, der bare fortsætter den eksisterende praksis, når det gælder tildeling af statsborgerskab til blandt andre mennesker, der kommer fra mellemøstlige lande.

 

Ved denne afstemning fik 640 personer fra de muslimske Menapt-lande (Mellemøsten, Afrika, Pakistan, Tyrkiet og Afghanistan) dansk statsborgerskab. Dertil kommer 966 personer fra andre ikke-vestlige lande (Den Korte Avis)

 

Hos mange politikere skal man også lede længe efter en erkendelse af, at der er en sammenhæng mellem svag indvandringspolitik, islamisk fundamentalisme og det jødehad, som blomstrer så stærkt i Mellemøsten, men som også findes i Danmark.

 

Det jødehad, som vi konfronteres med i Mellemøsten, findes heldigvis ikke i samme omfang i Danmark. Men vi er i gang med at skabe forudsætninger for, at det også kan nå bredere ud i Danmark.

 

Jovist er problemet langt, langt værre i Mellemøsten end på vores breddegrader. Derfor er det også så afgørende, at vi giver vores støtte til at bekæmpe jødehadet i Mellemøsten.

 

Men jødehad er jødehad. Og det skal bekæmpes overalt. Vi, der ikke er så direkte konfronteret med det, som man er i Israel, har stadig en forbandet pligt til at sige fra med vores fulde kraft.

 

Vi skal ikke have vold og chikane mod jøder i Danmark. Vi skal ikke have vold og chikane mod jøder i Mellemøsten eller andre steder. Og vi skal ikke have forsøg på med magt at påtvinge vores samfund islamiske værdier og normer.

 

Det er disse grundholdninger, der for øjeblikket slår meget voldsomt igennem.

 

Det løses desværre ikke alene ved at skrive, at personer med disse holdninger skal rejse hjem. Og slet ikke, når mange af dem har fået dansk statsborgerskab.

 

Der er behov for at bremse selv tilstrømningen.

 

DanmarksDemokraterne kræver nu 350 millioner sat af til fast grænsekontrol.

 

Og udlændingeminister Kåre Dybvad Bek er dybt bekymret over det asylpres Europa nu oplever. Han siger, at han ikke har opgivet at sende asylansøgere til Rwanda. (Berlingske, 20.11)

 

Men det kan alt sammen vise sig at være for sent til at stoppe udviklingen.

 

Søndag var der en ny stor pro-palæstinensisk demonstration i København. Samtidig vokser støtte til Hamas på de sociale medier.

 

Osama bin Laden er en helt på det sociale medie TikTok, skriver Birgitte Boserup i Berlingske mandag.

 

Hun skriver også, at Hamas har voksende opbakning:

 

“For eksempel mener hele 51 procent af de amerikanske unge, at Hamas´ terrorangreb på Israel, hvor babyer blev mishandlet til døde, og 1400 civile mistede livet, kan retfærdiggøres.”

 

Men også i Danmark vokser polariseringen. Det skriver de syv borgmestre i København i en fælles pressemeddelelse. Ritzau skriver blandt andet:

 

“Københavns syv borgmestre kommer mandag med en opfordring til, at københavnerne ikke lader krigen mellem Israel og Hamas skabe ’splid og had’ mellem byens borgere.

 

Det skriver økonomiforvaltningen i Københavns Kommune i en pressemeddelelse.

 

Udmeldingen kommer i kølvandet på det, borgmestrene kalder en ’stigende polarisering’ i København.

 

– Den blodige konflikt mellem Israel og Hamas har fået tusinder af københavnere til at udtrykke deres frustration og afmagt i byens gader og på sociale medier, lyder det i pressemeddelelsen.

 

Borgmestrene peger på, at de er bekymrede for det stigende antal rapporter om religiøst rettet chikane og trusler, som blandt andet har ramt det religiøse mindretal i København.

 

Herudover henviser borgmestrene til en ‘meget barsk og uforsonlig’ tone på de sociale medier.”

Opdateret 9.10…





Source link