Den Korte Avis | Mand ramt af skud gennem vindue i indvandrertæt bebyggelse i Holbæk

Den Korte Avis | Mand ramt af skud gennem vindue i indvandrertæt bebyggelse i Holbæk


Politiet fik kl 20.56 tirsdag aften melding om et skyderi i Ladegårdsparken i Holbæk. En 23-årig mand var blevet ramt af et skud affyret ind gennem vinduet til hans lejlighed. Manden blev efterfølgende kørt til behandling på sygehuset. Han vurderes umiddelbart at være uden for livsfare.

 

Ladegårdsparken er en indvandrertæt bebyggelse, der flere gange har været på regeringens liste over parallelsamfund. Der har gennem de senere år være skyderier flere gange i bebyggelsen.

 

”Vi efterforsker sagen som et drabsforsøg. Men det er endnu for tidligt at sige noget om, hvad motivet kan være, herunder om det er banderelateret. Men vi er tilstede i området med ganske meget politi og kommer til at være det natten igennem”, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

 

”Vi har brug for at høre fra alle, der var i området omkring Ladegårdsparken lige før og lige efter skyderiet og som har set noget mistænkeligt. Det være sig personer eller køretøjer. Har man set noget, så ring til os på 114”, siger han videre.

 

I øjeblikket arbejder både politihunde, efterforskere og kriminalteknikere i området. Politiet ventes først at kunne oplyse yderligere onsdag morgen.

 

https://politi.dk/midt-og-vestsjaellands-politi/nyhedsliste/person-ramt-af-skud-i-holbaek/2024/01/30

Source link