Den Korte Avis | Lars Løkke har bragt Danmark nærmere verdens islamiske terrorister og jødehadere

Den Korte Avis | Lars Løkke har bragt Danmark nærmere verdens islamiske terrorister og jødehadere


Lars Løkkes politiske manøvrer har haft rigtig mange negative konsekvenser for dansk politik.

 

For det første har hans nydannede parti smadret Venstre. Æren må han dog dele med Jakob Ellemann, som via sin manglende støtte til Inger Støjberg ved at stemme for rigsretssagen mod hende fik splittet partiet yderligere op med det resultat, at stumperne ikke mere kan samles, og Venstre vil fremover blive endnu et mindre betydningsløst parti i den smadrede blå blok.

 

Hvis man så ser sagen nærmere efter i sømmene, bliver det klart, at Løkkes ”fine” moderate budskab har haft eet eneste formål: at ”moderere” den danske holdning til islamisme, og dens krigeriske holdning til andre religioner, specielt jødedom, jøder og Israel.

 

Lars Løkke mener naivt, at disse ting intet har med Islam at gøre, men med Asger Aamunds udtryk, er Lars Løkkes holdninger her grundet i, at han ikke lader sig forstyrre af kendsgerninger.

 

Den sørgelige kendsgerning er, at Islams intolerance og hadefulde krigeriskhed er indbygget i religionens grundlæggende dogmer, og det kan man forvisse sig om ved at sætte sig ind i den og derudover at læse nogle af de skrifter, som efterhånden er kommet om den.

 

Men Løkkes uvidenhed kaster lange skygger: Nye Borgerlige er på vej til opløsning, Dansk Folkeparti er decimeret, og blå blok med en mere skarpere udlændingepolitik ser ikke ud til at komme til magten foreløbig.

 

I mellemtiden boltrer han sig i en regering, som ledes af et socialdemokrati, hvis skarpe udlændingeprofil nu ser ud til at være kommet ind i en meget teoretisk fase. Måske vil den poppe op i forbindelse med valgkampen, men sikkert også der udelukkende som ”mundsvejr”, der skal gafle stemmer.

 

Og Danmark er taberen. Vi vil blive ved med at trækkes med flere og flere intolerante jødehadere.

 

Indtil danskerne igen finder vej til de partier, som vil befri landet for dem eller i hvert fald give dem modstand.

 

Men det sker måske først, når landet er befriet for Lars Løkke og hans naive ”moderate” holdningers indflydelse.

 

Som under 2.verdenskrig går der uhyggelig lang tid, før sandheden kommer for en dag, men det vil ske før eller senere.

Løkkes “befrielse” er ikke meget andet end sørgelig virkelighedsflugt.

 

Birgit Klein har for nyligt udgivet bogen: RELIGIONER på Forlaget Helia

 

Source link