Den Korte Avis | Knivangreb på åben gade i Tyskland: 29-årig betjent er død – stukket bagfra af formodet islamist fra Afghanistan

Den Korte Avis | Knivangreb på åben gade i Tyskland: 29-årig betjent er død – stukket bagfra af formodet islamist fra Afghanistan


Lægerne kæmpede for han liv, men forgæves. Klokke 17.03 døde den kun 29 år gamle politibetjent fra Mannheim.

 

Han døde af et knivstik i ryggen. BILD

 

Tyskland sørger.

 

Men kan man ikke kalde det en forudsigelig tragedie? Endnu en af de frygtelige konsekvenser af en hovedløs masseindvandring til Tyskland.

 

Det var en islamist fra Afghanistan, der førte kniven.

 

Det begyndte med, at afghaneren angreb en kendt islam-krtiker Michael Stürzenberg på åben gade.

 

Stürzenberg var sammen med andre ved at forberede et gademøde. På billeder kan ma se en mørk skikkelse luske rundt. Han er markeret med en rød cirkel på videoen fra BILD.

 

Det er afghaneren Sulaiman A. Pludselig løber han hen mod Michael Stürzenberger og stikker ham med en kniv i ansigtet og i låret.

 

Sulaiman A. bliver overmandet men vrister sig løs. Han løber hen mod Rouven L., som han springer på ham bagfra og stikker ham i hovedet og halsen.

 

Nu er han død.

 

Suleiman A. kom til Tyskland i 2014. Her fik han ophold og hjælp. Han boede i en lejlighed med kone og to børn. Som tak angreb han en fredelig aktivist og myrdede en pligtopfyldende betjent.

 

Mange besindige røster har i årtier advaret om konsekvenserne af indvandringen fra ikke-vestlige muslimske lande som Afghanistan. Men der blev ikke lyttet, og nu betaler vi prisen.

 

De helt forudsigelige konsekvenser af indvandringen fra ikke-vestlige muslimske lande er tilmed på det seneste blevet kraftigt forstærket af konflikten mellem Hamas og Israel.

 

Efter Gaza-krigen vil der være “en mere selvsikker islamistisk bevægelse i Tyskland”. “Det her vil være med os i mange år fremover, siger mellemøsteksperten og journalisten Ahmad Mansour til BILD.

 

 

Source link