Den Korte Avis | Kandidat for Moderaterne deltager i kønsopdelt vælgermøde med koranoplæsning på arabisk – Danmark bliver mere muslimsk

Den Korte Avis | Kandidat for Moderaterne deltager i kønsopdelt vælgermøde med koranoplæsning på arabisk – Danmark bliver mere muslimsk


I tak med at antallet af muslimers antal vokser i Danmark vokser deres indflydelse på hele det danske samfund – også de politiske partier. Her er et af de det seneste eksempler:

 

Abdinoor Adam Hassan er medlem af Odense Byråd og nu også kandidat for Moderaterne ved valget til Europaparlamentet den 9. juni.

 

Det er partiets formand Lars Løkke Rasmussen stolt over. I hvert fald hjalp han Abdinoor Adam Hassan med at hænge valgplakater op, mens flere fotografer knipsede løs.

 

Men nu har Abdinoor Adam Hassan vakt opsigt og kritik på grund af et valgmøde.

 

Vælgermøde med korancitater på arabisk

Mødet, der blev afholdt i den indvandrertætte bebyggelse Gellerup i Aarhus, blev indledt af en mand i lang kjortel, som messende fremsagde en muslimsk bøn ned i en mikrofon.

 

Det kan man se og høre på en nærmest chokerende video fra mødet, der er sendt til flere medier. Klik ind og se den meget opsigtsvækkende video her Fyens Stiftstidende og Berlingske

 

Desuden fremgår det ifølge flere medier, at der ikke var kvinder til stede ved det offentlige valgmøde – kun mænd. Det var altså tilsyneladende et kønsopdelt vælgermøde for Moderaternes kandidat.

 

Kønsopdeling er helt i tråd med fundamentalistisk islam.

 

Mødet blev afholdt i selskabslokalet Diamond Palace i Gellerup, hvor Abdinoor Adam Hassan sidder ved et panelbord sammen med flere somaliske mænd. De er omgivet af Moderaternes lilla valgplakater med Abdinoor Adam Hassans ansigt og navn på.

 

Abdinoor smækkede røret på – og det gjorde Løkke også

Fyens Stiftstidende kontaktede Abdinoor Adam Hassan for at få en forklaring på kønsopdelingen og korancitaterne ved dette valgmøde for ham.

 

Først svarede han avisen, at han ikke vidste, hvem der havde arrangeret valgmødet, så sagde han, at der var tale om en “mandeklub,« han heller ikke kendte navnet på, og til sidst smækkede han røret på.

 

Da Lars Løkke Rasmussen blev konfronteret med historien virkede han mopset.

 

Det var ikke Moderaterne, der havde arrangeret mødet, sagde han til Berlinske.

 

Og da Berlingske blev ved med at bore i sagen, beskyldte Løkke avisen for at føre ‘menighedsrådsbladsjournalistik’.

 

‘Så du ser ikke noget problem,’ spurgte journalisten fra Berlingske. ‘Jeg har ikke mere at sige. Hej,’ sagde Løkke og så smækkede han også røret på.

 

I direkte modstrid med Moderaternes partiprogram

Lars Løkke parti skriver, at de vil bekæmpe parallelsamfund.

 

Moderaterne skriver også på deres hjemmeside, at udlændinge forventes at bidrage til »ufravigelige« principper som »sekulære retsprincipper, demokratisk dannelse og absolut ligestilling og ligeværd mellem køn og kulturelle normer«.

 

Partiet skriver videre, at det er en politisk »pligt« at »ekskludere modsatrettede værdier«.

 

Det er svært at se hvordan det harmonere med et møde som det, der blev afholdt i Gellerup.

 

Top-socialdemokrater har samme problem

Løkkes parti er ikke e eneste der er kommet i denne klemme.

 

Et andet eksempel er et vælgermøde, som den socialdemokratiske toppolitiker Morten Bødskov deltog i.

 

Han har ry for at være en af Socialdemokratiets strammere. Alligevel viser det sig nu, at han har deltaget aktivt i et vælgermøde stærkt præget af muslimske pakistanere.

 

På mødet er det en imam, der byder velkommen, og der indledes med koranrecitationer på arabisk. En stor del foregår desuden på urdu, der er sproget i Pakistan. Mødet er beskrevet i Berlingske , der også videoer en video fra mødet.

Se ogs¨å video her.

 

Vælgermødet er for en socialdemokratisk politiker ved navn Yasir Iqbal, der er valgt til kommunalbestyrelsen i Hvidovre.

 

Morten Bødskov og Hvidovres daværende borgmester Helle Adelberg holder begge tale for Yasir Iqbal, som de også roser på flere valgvideoer for den lokalpolitiske kandidat. Det fremgår af lokalpolitikerens officielle profil på Facebook. Morten Bødskov kalder ham på en af videoerne for sin »gode ven«. Det skriver Berlingske.

 

Det siger Thomas Hoffmann, der er professor i islamisk teologi ved Københavns Universitet siger til Berlingske, at den islamiske påvirkning »massiv« og »tydelig«.

 

I hans øjne ser det ud til, at mødet er »kønsopdelt«, da bagenden af lokalet er fyldt med kvinder med udenlandsk baggrund. De fleste af dem er iklædt et muslimsk hovedtørklæde, påpeger Thomas Hoffmann overfor avisen.

 

Sådanne vælgermøder er der med stor sandsynlighed blevet holdt mange af gennem årene. Den Korte Avis har skrevet om flere af dem. Her er for eksempel en video fra Aarhus. Indvandrertætte Brabrand.

 

Disse vælgermøder er en illustration af, at der nu er et betydeligt antal muslimer i Danmark og at en betydelig del af disse muslimer kun lidt eller slet ikke er integrerede i det danske samfund. De repræsenterer et muslimsk parallelsamfund.

 

Det er ikke kun de opstillede muslimske kandidater, der illustrere det. Det bliver også illustreret af de mange tilhørere til møderne, som ikke stiller spørgsmål ved kønsopdeling eller koranrecitationer.

 

Sidst men ikke mindst fremgår det af de udbredte parallelsamfund i de store indvandrertætte bebyggelser. Her leves der i høj grad efter muslimske love og regler, som det fremgik af TV2’s udsendelser “Moskeer bag sløret” fra 2016.

 

Det betyder, at muslimer får større og større magt ved valgene i Danmark. De udgør en stor og voksende vælgergruppe, som politikere nemt bliver afhængige af, hvis de vil vælges i hvert fald i de områder, hvor der bor mange muslimer.

 

Danmark bliver mere muslimsk også når det gælder de politiske partier.

Source link