Den Korte Avis | Islamisk Stat offentliggør video med gerningsmænd der begår grusomheder

Den Korte Avis | Islamisk Stat offentliggør video med gerningsmænd der begår grusomheder


Islamisk Stat har udgivet en grsom ny video, der i forfærdelige detaljer viser præcis, hvordan fire af deres terrorister slagtede mere end 140 mennesker i en koncertsal i Moskva. Det skriver Daily Mail. TV2 og andre medier omtaler også videoen.

 

Man ser en mand ligge på gulvet. En terrorist griber hans hoved og begyndet at skære hans hoved af. Derefter fortsætter terroristen med at skyde andre, fortæller TV2 om videoen.

 

Det er Islamisk Stats nyhedsbureau Amaq, som har udgivet en 90-sekunders selfie-video af angrebet, der er for grusom til at offentliggøre, skriver Daily Mail.

 

Klippet, beskrevet af terrorgruppen som ‘eksklusive scener… af det blodige angreb på kristne i går i byen Krasnogorsk i Moskva’, begynder med, at en terrorist, der holder en kniv, løber ind i hovedsalen i Crocus Rådhus.

 

Manden, der filmer videoen to gange, siger: ‘Bring maskingeværet. Dræb dem og forbarm dig ikke over dem.’

 

Angrebet var det ‘voldeligste’, der blev begået mod Rusland ‘i år’, hævdede Islamisk Stat.

 

Det er en del af den ‘rasende krig mellem Islamisk Stat og lande. bekæmper islam.’

 

Amerikanske efterretningstjenestemænd er overbevist om, at medlemmer af Islamisk Stat i Khorasan-provinsen eller ISIS-K, der udførte angrebet. I aften afviste USA officielt Vladimir Putins påstande om, at angrebene blev udført på Ukraines ordre.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-13231807/Kill-no-mercy-ISIS-release-90-seconds-horror-sick-selfie-film-showing-terror-attack-Moscows-Crocus-City-Hall-slaughtered-140-people-rebuts-Putins-claims-Ukraine-link-declaring-Ukraine-no-involvement.html

Source link