Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 6. maj: Frimodig muslimsk mission – Om Copenhagen Pride

Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 6. maj: Frimodig muslimsk mission – Om Copenhagen Pride


Af Visti Christensen

 

Den muslimske verdensmission har vind i sejlene. I Danmark bøjede vi os for særkrav på få udvalgte felter. For ’Herregud, de havde jo en fremmed kultur’. Og sådan øgedes deres platforme, hvorfra de, med hjælp fra den multikulturelle presse, udbredte deres tro og koranbaserede krav. Og alt tyder nu på, at selv Vestens demokratiske og kristendomsbaserede civilisation vil bukke under pga. opløsning.

 

Koranloven
Sidenhen er en udvikling sket med lynets hast. Der kom skred i tingene, da Løkke Rasmussen tog til Marrakesh og underskrev det manifestet, hvorefter der skal være frit lejde og demokratiske rettigheder selv til folk, hvis erklærede mål er at afskaffe demokratiet og indføre politisk sharia. Det gav muslimer ekstra blod på tanden. Koranloven var de facto en kæmpe sejr for muslimsk samfundserobring, og en enorm fadæse for de åndeligt snorksovende, danske politikere.

 

Herrefolksmentalitet
Den muslimske sanger Isam B, der påstår at være ægte dansker, er vred over, at nogle af hans trosfæller er blevet afsløret i, kun på overfladen at være integreret. Han påstår, at det er en mistænkeliggørelse af alle muslimer. Selv forsvarer han frejdigt Hamas, men er overrasket og krænket over, at danskerne ikke har taget imod den gode islamiske ånd, der har bragt ham i Højskolesangbogen, og gjort ham til Ebbe Kløvedal Reichs kollega, da denne bl.a. i en tekst har skrevet, at ’vi danskere er mange slags’.

 

Verdensmission
Krigen mellem Israel og Hamas har afsløret det korandikterede jødehad på mange planer. Houtifolk fik blod på tanden, og rammer skibe med missiler i Adenbugten. Iran sendte missiler imod Israel, og på det mindre plan er der igen stenkast fra broer ned på motorvejsbiler, og demonstrationer imod jøder og til støtte for Hamas-palæstinensere, der nu får lov at kulminere på Danmarks befrielsesdag den 5. maj.

 

Civil terror
Overalt aner man den hverdagsfrygt, som Allahs drenge overalt udøver. Latent og åbenlyst. Ingen må være i tvivl om, at islam kan slå til overalt. Hvor som helst, med hvad som helst og med nye og gamle våben og midler. Knivstikkeri, vold, afstraffelse med køller, afbrænding af biler, kulturbygninger og lejligheder. Så vidt er det kommet, at en Dommer nu offentligt beskytter et knivoffers identitet ud fra begrundelsen, at det kan være farligt for familien, da drabsforsøget var seriøst ment.

 

Hizb ut-Tahrir
Dette såkaldte ’Befrielsesparti’ er et globalt islamisk politisk parti, hvis mål er at genoprette islamisk levemåde i et islamisk kalifat. Bevægelsen startede i 1953 i Jerusalem af sheik Taqiuddin an-Nabhani, og partiet fører sig frem under tilsyneladende intelligente faner. Men i flere lande er partiet for længst blevet gennemskuet og forbudt. Men her i landet tillader man fortsat partiet at missionere, uagtet, at de som mål har demokratiets opløsning og omstyrtelse. Det fik et ’dansk’ parti ikke lov til.

 

Vågen socialdemokrat
Det var den unge politiker, Frederik Vad, der i Folketinget italesatte den femtekolonnevirksomhed, som muslimer er opfordret af Koranen til at værdsætte, understøtte og glæde sig over. Han bakkes op af en pensioneret socialdemokratisk borgmester, som på Københavns Vestegn allerede for to menneskealdre siden indså, i hvad retning muslimvinde blæste. Og påfaldende er det også, at de 18 socialdemokratiske byrådsmedlemmer mv., der råber op om racisme, fascisme og andet, alle er muslimer. Og borgmestre, der undsiger Frederik Vad, er formentlig afhængige af de 18. For selv politik er infiltreret af muslimer.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/som-borgmester-gik-han-stik-imod-s-toppen-i-90erne-nu-stempler-han-ind-i-den
https://www.altinget.dk/artikel/isam-b-svarer-paa-kritik-islams-aand-og-praksisser-er-alarmerende-usynliggjort-i-danmark?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=forsiden-morgen-300424&utm_campaign=Altinget.dk&utm_content=Forsiden%20morgen%20300424&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev
https://www.altinget.dk/artikel/hizb-ut-tahrir-ifoelge-ekstremistiske-socialdemokrater-er-alle-muslimer-samfundsfjender?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=forsiden-middag-300424&utm_campaign=Altinget.dk&utm_content=Forsiden%20middag%20300424&utm_medium=e-mail&utm_source=nyhedsbrev
https://www.dr.dk/nyheder/politik/de-har-indtil-videre-vaeret-tavse-men-nu-tager-flere-s-borgmestre-afstand-fra
https://www.altinget.dk/artikel/forfatter-sammenhaengskraften-haenger-i-en-tynd-traad-paa-grund-af-muslimers-manglende-vilje-til-at-blive-fuldgyldige-borgere?SNSubscribed=true&ref=newsletter&refid=altinget-dk-weekend-9-30-447&utm_campaign=Altinget.dk&utm_conten

 

 

 

Om Copenhagen Pride

af Finn Rudaizky

 

“Dansk Folkeparti i Københavns Borgerrepræsentation vil på linje med Dansk Industri, A.P.Møller-Mærsk og Novo, sætte Københavns Kommunes årlige milliontilskud til Copenhagen Pride på pause, indtil Copenhagen Pride, har overbevist om, at der ikke længere vil blive indblandet hadefuld og ensidig politisk retorik mod den jødiske stat Israel og sponsorer til Priden ikke længere trues med udelukkelse, såfremt de støtter staten Israel eller har samkvem med landet”.

Det fortæller Dansk Folkeparti’s gruppeformand i Borgerrepræsentationen, Finn Rudaizky.

 

“Vi rejser derfor sagen på Københavns Rådhus,  på det næste møde den 30. maj, for det kan altså ikke være rigtigt, at københavnske borgeres skattekroner, skal bruges på et projekt, som selvfølgelig burde være upolitisk, men som er blevet forvandlet til en uhyggelig hetz mod de personer og grupper, som ikke støtter terrororganisationen Hamas”, understreger Finn Rudaizky.

Source link