Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 5. juni: Terrorist får lov til at blive – Moderaterne – Missionerende ghettosnak

Den Korte Avis | Indlæg fra læserne 5. juni: Terrorist får lov til at blive – Moderaterne – Missionerende ghettosnak


Terrorist får lov til at blive

 

Af Finn Rudaizky (DF)

Kandidat til EU-Parlamentet

 

På trods af, at EU har en fælles migrations- og asylpolitik, formår EU ikke at hjemsende størstedelen af illegale migranter, der ikke har opholdstilladelse. Tværtimod bliver op imod 80% af alle afviste migranter i Europa.

 

En af de afviste asylansøgere, som ikke blev udvist, var den belgiske terrorist Abdelsalam Lassoued, der dræbte to svenskere under en fodboldkamp i 2023. Der er mange som ham, der har fået lov til at blive, selvom de burde være udrejst.

 

Og hvordan vil Dansk Folkeparti så løse problemet ?

 

Konkret vil vi etablere et asylmodtagecenter i et tredjeland for de asylansøgere, der kommer til Danmark, og udlændinge på tålt ophold. Samtidig vil vi indføre et asylstormvejret og konsekvent udvise kriminelle udlændinge.

————————————————————————————————————-

Missionerende Ghettosnak

Af Visti Christensen

I kølvandet af den fokus, der er kommet på muslimers sjettekolonnevirksomhed i vore demokratiske institutioner, er der fremkommet mange bortforklaringer. En af dem er fra Nidal Abu Arif, der nu i Altinget har skrevet, at han efter fire år i forebyggelsesområdet ’Hørgården’ på Amager, ikke har kunnet genkende de grusomme ghettoer, som moderne forfattere beskriver.

 

Fokusflytning
Arif flytter fokus over på anklagende ord over politikernes og boligorganisationernes undergravning af egne ambitioner om at skabe beboerdemokrati. Han mener, at etnicitet og folkeregisteradresse gøres til et fængsel, hvor hud- og hårfarve bliver til tremmer. Den førte politik har helt kvalt beboerdemokratiet, mener han, og udstøder folk, bare fordi de er født i Gaza og ikke i Gedser.

 

Bortforklaring
Nidal Abu Arif er godt skåret for tungebåndet. Han fik tårer i øjnene og klump i halsen, da han på et møde med kommunens deltagelse hørte, at man skulle undgå den foreningsfælde, at muslimer fik et flertal i bebyggelsen. Man fornemmer, at Arif er en pålidelig halvintellektuel Hitz-but-tahrir-missionær, der forarges over, at organisationer, boligselskaber, entreprenører og kommunale indsatser har fået serveretten i forhold til at tænke på beboernes vegne, uden hensyn til missionerende minoritetsgrupper.

 

Mine ‘ghetto-børn’

Arif taler tårevædet om egne børn og påstår, at de forkerte bruger listerne mod beboerne og gør dem mere sårbare. Så meget, at han personligt har mistet tilliden til påstået beboerdemokrati. ”Mine børn fik mærkatet ‘ghetto-børn’ og lige pludselig skulle jeg trues til at tage vare på mine drenge. Mit yngste barn skulle i obligatorisk læringstilbud, når han fyldte et år, lød budskabet i et brev fra kommunen. Og det er ikke en rar følelse at blive umyndiggjort i sit eget hjem. Bare på grund af ens adresse og etnicitet!”

 

Offerrollen
”Det kalder på en demokratisk eftersyn hos toppen af boligorganisationerne,” sige siger Arif. ”Efter tre år i et “forebyggelsesområde” er jeg inderligt i tvivl om, hvad boligorganisationerne vil forebygge: Er det, at beboerne bliver demokratisk aktive? I dag ser jeg tydeligt, hvordan vort samfund som helhed er ved at være udsat og skrøbelig. Jeg ser sammenhængskraften dale og uligheden vokser. Og i denne nu herskende tankegang om disse boligområder, bliver etnicitet og folkeregisterets adresse til et fængsel, hvor hud- og hårfarve bliver til tremmer. En lignede brutal foragt for demokrati er svært at finde”!

https://www.altinget.dk/artikel/beboer-jeg-genkender-ikke-de-grusomme-ghettoer-som-haidar-ansari-og-morten-pape-gengiver-i-deres-romaner-og-digte

————————————————————————————————————–

Moderaterne

af Eva Terndrup

 

Lars Løkke Rasmussen og Moderaterne vil ikke Danmark noget godt!
EU-kampagnen er et tydeligt eksempel. Mere EU, gerne Euro indført hurtigst muligt. Udenlandsk arbejdskraft, især fra det afrikanske kontinent. Og hvorfor lige Afrika?

 

Jo, en af Moderaternes spidser, Abdinoor Adam Hassan, er fra Somalia. Tidligere socialdemokrat men gik til Moderaterne, så nu er Moderaterne repræsenteret i Odense Byråd.  Som EU-kandidat afholder Abdinoor(vælger)møder helt uden kvinder! Det blev afholdt i Diamond Palace i Gellerup-Planen i Aarhus. På rigtig muslimsk vis med bøn og det hele. Åh, jeg glemte helt at fortælle, at der slet ikke blev talt dansk under mødet!

 

Til jer, der roser de såkaldte velintegrerede muslimer, her ser I resultatet. Undergravning af det
danske demokrati, kvindeundertrykkelse, knægtelse af ytringsfriheden.

 

Moderaterne taler om flere afrikanere til Danmark. Vi mangler arbejdskraft. Nej tak, siger jeg bare. Det er allerede lykkes Moderaterne at få gennemført en Koranlov! Lige i Abdinoors ånd.

 

Hvordan kan danskerne stemme på det parti? Det bliver værre. Lars Løkke har foreslået, at Danmark sammen med de andre medlemmer i EU optager et lån på mange mia Euro med solidarisk hæftelse for at investere i Ukraines sikkerhed! Danmark skal altså sætte danskernes penge på spil for et korrupt land, der i forvejen har fået 41 mia danske kr!

 

Vores lille land har doneret i samme liga som USA, Tyskland og England. Vores folkepensionister har intet fået, og får intet! En folkepension er på størrelse med en almisse. Det er ret nedværdigende at få udbetalt godt og vel 10 000 kr med tillæg. Hvem har sat det beløb, og hvornår blev det bestemt?

 

Fordi man fylder 67, bliver leveomkostningerne ikke sat ned. Udgifterne er de samme, men ’lønnen’ er nærmest halveret. Uværdigt! Det byder man danskere, der har knoklet hele livet og har betalt masser af skat. De samme danskere skal så stiltiende se på, at regeringen sender flere og flere penge til Ukraine.

 

Samtidig vil de samme politikere have flere muslimer til Danmark. Vi ved jo alle, hvordan det går. De koster kassen, de fleste kommer aldrig i arbejde, kriminaliteten blandt de utilpassede
muslimske indvandrere er mega-høj. Alle de mia, der bruges årligt på det segment, kunne bruges på de ældre.

 

Få øjnene op for Moderaterne og deres dårlige arbejde! Fjernelsen af Store Bededag var startskuddet, så kom Koranloven, og de fortsætter i samme stil. Der er intet fædrelandskærligt over det parti. Sammen med de to andre regeringspartier, Socialdemokratiet og Venstre, kører de landet lige lukt ned i afgrunden.

Source link