Den Korte Avis | Iført orange jakke og kasket fra Just Eat og med en blå taske fra Wolt  flygtede morder fra drabsstedet – nu er han iført mørkt tøj

Den Korte Avis | Iført orange jakke og kasket fra Just Eat og med en blå taske fra Wolt  flygtede morder fra drabsstedet – nu er han iført mørkt tøj


I går sent torsdag eftermiddag klokken 17:15 blev en 37-årig mand skudt på klos hold og dræbt af flere skud.

 

Drabet fandt sted på hjørnet mellem Nyrupsgade og Herholdtsgade tæt på Vesterport i København.

 

Gerningsmanden var på drabstidspunktet iført orange jakke og kasket fra Just Eat og en blå taske fra Wolt og flygtede fra stedet på et el-løbehjul.

 

Flygtede i retning af søerne

Nu har Københavns politi udsendt en efterlysning, hvor det fremgår, at drabsmanden er set i området allerede fra klokken 16:44.

 

Flugtruten er konstateret til at foregå ad Nyropsgade mod Kampmannsgade og ad Kampmannsgade mod søerne.

 

På flugtruten smed gerningsmanden tasken, den orange jakke og den orange kasket fra sig på Nyropsgade ved siden af Q8 tankstationen.

 

Nu er han iført mørt tøj

Herefter fortsatte han på løbehjulet ad Kampmannsgade mod søerne, nu iført mørkt tøj.

”Vi har en omfattende efterforskning og har blandt andet gennem videoovervågning kunne etablere den foreløbige flugtrute,” siger leder af Afdeling for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, vicepolitiinspektør Brian Belling og understreger:

 

”Men vi beder også om hjælp fra enhver, der i går har set person i dette område med denne beskrivelse, som vi endnu ikke har talt med,”

 

Han opfordrer eventuelle vidner til at kontakte Københavns Politi på 1-1-4.

Source link