Den Korte Avis | I indvandrertæt kvarter: Stor politiaktion med hunde – Leder efter våben og narko

Den Korte Avis | I indvandrertæt kvarter: Stor politiaktion med hunde – Leder efter våben og narko


Assisteret af et større antal politihunde er et talstærkt politi i øjeblikket ved at afsøge området omkring den indvandrertætte bebyggelse Ladegårdsparken i Holbæk.

 

”Vi leder efter våben og narkodepoter,” skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse og oplyser, at aktionen har været planlagt i et stykke tid.

 

Har været planlagt i nogen tid

Med et større antal politihunde bliver grønne områder og fællesarealer i bebyggelsen grundigt afsøgt for våben og narko.

“Der er tale om en aktion, som vi har haft planlagt igennem nogen tid. Indførelsen af visitationszonen efter drabsforsøget i sidste uge har kun aktualiseret vores gennemgang af området yderligere”, siger politikommissær Michael Andreassen.

 

Blev skudt i ryggen i sit hjem
Det var tirsdag aften, at en 23-årig mand blev skudt i ryggen, mens han opholdt sig i sin lejlighed i Apotekerhaven i Holbæk.

 

Manden overlevede, og politiets efterforskning har siden ført til, at to mistænkte er blevet varetægtsfængslet.

 

Vil forhindre voldelige sammenstød

For at forhindre yderligere voldelige sammenstød i området, er der i store dele af Holbæk indført visitationszone.

“Vi ved, at de kriminelle grupperinger ofte gemmer våben på offentlige steder, så de nemt kan komme til dem, hvis der skulle ske en eskalering af konflikten,” siger Michael Andreasen og fortsætter:

 

”For at fjerne flest mulig våben og gerne også finde nogle af deres narkodepoter, så gennemgår vi torsdag området grundigt ved hjælp af politihunde.”

 

Han tilføjer, at politiet gerne modtager henvendelser fra borgere, der har bemærket mistænkelig trafik på bestemte steder, som de synes, at politiet bør undersøge nærmere.

Source link