Den Korte Avis | Han er udlænding, mener politiet: Jagten på mistænkt voldtægtsmand fortsætter for fuld udblæsning – er blevet set på gul damecykel

Den Korte Avis | Han er udlænding, mener politiet: Jagten på mistænkt voldtægtsmand fortsætter for fuld udblæsning – er blevet set på gul damecykel


Jagten på den mand, der først voldtog en 32-årig kvinde og derefter en halv time senere forsøgte at voldtage en 46-årig kvinde, forsætter for fuld udblæsning.

 

Voldtægten og voldtægtsforsøget fandt sted for en uge siden, fredag den 20. oktober, på stisystemet i Østerådalen i Aalborg.

 

I løbet af den uge, der er gået, har Nordjyllands Politi modtaget over hundrede henvendelser fra folk, der har genkendt ham ud fra politiets efterlysningsfotos, men ingen aner, hvem han er.

 

Formentlig udlænding med løs tilknytning til Aalborg

Af samme grund er det nu politiets opfattelse, at den mistænkte er af udenlandsk herkomst uden fast tilknytning eller med en løsere tilknytning til Aalborg.

 

”Og det kan være årsagen til, at der ikke er nogle borgere, som umiddelbart genkender ham,” forklarer efterforskningsleder Carsten Straszek og fortsætter:

 

”Det er også vores opfattelse, ud fra kortlægningen af hans færden, at hans opholdssteder, uanset hvor fast eller løst det er, kan være i eller omkring hele Aalborg.”

 

Nye fotos: På gul damecykel med fladskærm

Politiets efterforskning har nu tilvejebragt mere fotomateriale af den mistænkte mand samt yderligere viden om hans færden.

 

Blandt andet i tiden efter gerningstidspunktet.

 

Og det er de billeder, der nu offentliggøres af Nordjyllands Politi, oplyser efterforskningsleder, politikommissær Carsten Straszek.

 

Den mistænkte bliver således lørdag den 21. oktober observeret klokken 14:47 om eftermiddagen i området omkring Frederikstorv beliggende i det centrale Aalborg.

 

Her ses han først cyklende uden fladskærm.

Omkring en halv times tid senere, kl. 15:15, ses han derefter cyklende med en fladskærm på bagagebæreren.

 

Ikke noget, man ser hver dag

Det er jo ikke ligefrem hver dag, man ser en mand cykle rundt med en stor fladskærm på bagagebæreren, hvilket politikommissær Carsten Straszek da også påpeger:

 

”Det er meget karakteristisk at cykle rundt med en fladskærm af den størrelse, så der må være borgere, som har lagt mærke til det.”

 

Han fremhæver, at Nordjyllands Politi især gerne hører fra personer, der:

  • genkender ham
  • har talt med ham
  • har gode billeder og/eller video af ham

 

”Så skal man straks ringe til os på telefon 114,” pointerer politikommissæren.

Source link