Den Korte Avis | Hamas-terroristernes nyttige idioter: Halvtreds tusinde har skrevet under på et borgerforslag om at fordømme Israel

Den Korte Avis | Hamas-terroristernes nyttige idioter: Halvtreds tusinde har skrevet under på et borgerforslag om at fordømme Israel


Umiddelbart efter nyheden om den brutale og blodige nedslagtning den 7. oktober af omkring 1.400 civile israelere inklusive kvinder, børn og gamle brød jublen løs i de københavnske gader og flere andre europæiske storbyer.

 

Med palæstinensiske flag og larmende bilhorn fejrede man det største jødedrab siden Holocaust.

 

Terroristernes nyttige idioter havde kronede dage og har det stadig.

 

Nu har hele halvtreds tusinde af slagsen skrevet under på et borgerforslag med opfordring til Folketinget og regeringen om at fordømme Israel, fordi landet har den frækhed at forsvare sig ved at slå tilbage.

 

Eller sagt på en anden måde, så skal Israel fordømmes, fordi Hamas har gennemført en uhørt blodig massakre mod landets indbyggere.

 

Danmark skal fordømme israelske krigsforbrydelser

Af borgerforslaget, som Folketinget i går modtog med 50.000 underskrifter, fremgår det blandt andet at:

 

Folketinget skal opfordre regeringen til arbejde for en øjeblikkelig våbenhvile samt fordømme, hvad der kaldes Israels brud på folkeretten.

 

Ligeledes skal Folketinget ifølge borgerforslaget opfordre regeringen til at sikre, at de ansvarlige for krigsforbrydelserne bliver retsforfulgt ved Den internationale Straffedomstol.

 

Videre hedder det, at:

 

”Dette forslag berører ikke de åbenlyse krigsforbrydelser begået af Hamas, da den danske regering og samtlige partier i Folketinget allerede har taget kraftig afstand fra disse og krævet, at Hamas løslader de civile gidsler og at gerningsmændene stilles til ansvar.”

 

Men forfatterne af borgerforslaget tager grueligt fejl af årsag og virkning.

 

Hamas bærer ansvaret for palæstinensiske tab

I deres iver efter at fungere som nyttige idioter for en terrorbevægelse som Hamas overser forfatterne af borgerforslaget fuldstændig det faktum, at dræbte palæstinensiske kvinder og børn med flere er en væsentlig del af Hamas’ krigsførelse mod Israel.

 

Og dem sørger Hamas for selv at levere ved at bruge civile som bombeskjolde for at derefter at kunne dokumentere, at det er israelske bomber, der har dræbt dem.

 

Formålet er naturligvis at få skabt en verdensopinion mod Israel ved hjælp af ligene af kvinder og børn, og det er hidtil til fulde lykkedes for de brutale Hamas-mordere.

 

Forhindrer folk i at flygte

Den velansete britiske avis, The Guardian, bringer et sigende eksempel på, hvordan det foregår.

 

Avisen referer således en lydoptagelse, hvoraf det fremgår, at det israelske forsvar advarer en mand i Gaza og opfordrer ham til sammen med sin familie at flygte sydpå mod byen Khan Younis.

 

Men modtageren af opkaldet klager over, at det er svært at imødekomme den israelske advarsel, fordi Hamas blokerer vejene på ruten sydpå og ”bare sender folk hjem”

 

Han tilføjer, at Hamas også skyder mod palæstinensere, der forsøger at forlade området.

 

Hamas: Lyt ikke til de israelske advarsler

Ud over fysisk at forhindre civilbefolkningen i at flygte, afskrækker Hamas dem også fra at lytte til de israelske advarsler og i stedet blive, hvor de er.

 

Således har det Hamas-drevne indenrigsministerium ifølge The Guardian udsendt en SMS, der fortæller indbyggerne, at advarslerne fra Israel blot er psykologisk krigsførelse:

 

”Målet er at skræmme civile, og civile skal handle ansvarligt og ikke følge vildledende israelske instruktioner,” hedder det i teksten.

 

Samme toner lyder fra Hamas-regeringens informationschef, Salam Morouf.

 

Han har ifølge Reuters netop udtalt, at advarslerne fra Israel ikke er andet end forsøg på ”at udsende og udgive falsk propaganda med det formål at så forvirring blandt borgerne og skade vores interne samhørighed.”

 

Hamas-terror mod egen befolkning

Udtalelserne fra Hamas-regeringens informationschef om intern samhørighed virker mildest noget hul set på baggrund af en rapport, som Amnesty International sidste år udgav om forholdene i Gaza.

 

Af rapporten fremgår det, at Hamas-styret slår hårdt ned på selv fredelige demonstrationer og gennemfører en brutal undertrykkelse af befolkningen med blandt andet censur og forbud mod forsamlinger.

 

Tortur med knipler og slag under fodsålerne er almindelige på de Hamas-drevne politistationer, hvor Amnesty kender til mindst 160 tilfælde af mishandlinger.

 

Dødsstraf anvendes også flittigt af Hamas med 27 dødsdomme sidste år og mindst 11 dødsdomme tilbage i 2021, fastslår Amnesty.

 

Adskillige raketter affyret sidste år mod Israel nåede ifølge Amnesty aldrig deres mål, men dræbte i stedet 29 civile palæstinenserne, heraf otte børn.

 

Listen over Hamas’ brutale og kyniske undertrykkelse af egen befolkning er lang og bliver endnu mere gruopvækkende, når Israel angriber de militære mål, som Hamas med velberådet hu har anbragt tæt op ad skoler, hospitaler og tæt beboede områder.

 

Lægger ikke skjul på taktikken med civile lig

I erklæringerne gennem årene har Hamas ikke lagt skjul på, at det er både nyttigt og nødvendigt med civile dødstal.

 

I 2014 sagde Hamas-talsmanden Smi Abu Zuhari således til al-Aqsa TV:

 

”Hamas foragter de nederlagsorienterede palæstinensere, der kritiserer det høje antal civile ofte. Modstanden prises af vore folk … vi fører vores folk til døden … jeg mener til krig.”

 

I mandags lød det ifølge Reuters i en tilsvarende melding fra lederen af Hamas’ politbureau, Ismail Haniyeh, at israelske gidsler er udsat for “den samme død og ødelæggelse” som palæstinenserne.

 

Altså sammen med palæstinenserne som levende bombeskjolde ved Hamas’ militære anlæg.

 

Og desværre har Hamas med sin ufattelige kynisme hver gang haft heldet med sig og skabt det, der var formålet, nemlig en hetz mod det Israel.

 

Takket være den store flok af nyttige idioter og deres medløbere, der sluger Hamas’ manipulationer med civile lig råt.

 

Og husk så lige, at det er Hamas, der er angriberen.

 

Det er Hamas, der ifølge sit charter har til formålet at udslette staten Israel og oprette et muslimsk kalifat i det palæstinensiske område.

 

For Hamas handler det ikke om land, men om religion – og når en fanatisk og brutal religion går ind, går hjernen og al menneskelighed ud.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-16175

 

https://www.theguardian.com/world/2023/oct/30/human-shield-israel-claim-hamas-command-centre-under-hospital-palestinian-civilian-gaza-city

 

https://stratcomcoe.org/cuploads/pfiles/hamas_human_shields.pdf

 

https://www.reuters.com/world/un-says-israeli-military-warns-11-mln-gazans-relocate-south-2023-10-13/

 

https://www.amnesty.org/en/location/middle-east-and-north-africa/palestine-state-of/report-palestine-state-of/

 

https://www.reuters.com/world/middle-east/hamas-chief-says-israeli-hostages-exposed-same-death-destruction-palestinians-2023-11-01/

 

Source link