Den Korte Avis | Begik først én voldtægt og forsøgte efter en halv time at begå endnu en – her ses den mistænkte mand på video med rødgul damecykel

Den Korte Avis | Begik først én voldtægt og forsøgte efter en halv time at begå endnu en – her ses den mistænkte mand på video med rødgul damecykel


Nordjyllands Politi har nu offentliggjort video af den mand, politiet mistænker for voldtægt og voldtægtsforsøg.

 

Voldtægten og voldtægtsforsøget fandt sted fredag den 20. oktober, på stisystemet i Østerådalen i Aalborg.

 

Her voldtog den efterlyste, som politiet mener er udlænding, først  en 32-årig kvinde for derefter en halv time senere forsøgte at voldtage en 46-årig kvinde.

 

Håber, at video kan føre til genkendelse

I det håb, at det kan føre til genkendelse, offentliggør Nordjyllands Politi nu video af den mistænkte voldtægtsforbryder.

 

Disse videoer har tidligere, i weekenden, været offentliggjort som enkeltbilleder, hvor man blandt andet også ser den mistænkte cykle først uden og så med en større fladskærm spændt bag på cyklen.

 

Nærmere bestemt ser man på de videosekvenserne den mistænkte klokken14:47 cykle ad Frederikstorv og ind ad Priorgade i det centrale Aalborg. Derefter ses han klokken 14:58 komme cyklende ud ad Priorgade.

 

Og klokken 15:03 ses han trække cyklen ind ad Priorgade.

 

”Vi håber, at denne yderligere offentliggørelse af videosekvenser kan resultere i genkendelse,” lyder det fra Carsten Straszek.

 

Cyklen blev stjålet 1. oktober

Nordjyllands Politi oplyser, at cyklen er blevet stjålet fra sin ejer omkring den 1. oktober 2023 i Ø-gadekvarteret i Aalborg.

 

Efter tyveriet har cyklen i en længere periode har været efterladt på Gertrud Rask Vej beliggende ved Gugvej.

 

Her er den set efterladt i perioden fra 14. oktober til og med den 20. eller 21. oktober 2023.

 

”Derfor er det vores opfattelse, at den mistænkte mand således først er kommet i besiddelse af damecyklen enten den 20. eller 21. oktober,” understreger Carsten Straszek

 

Den mistænkte er allerede blevet set på cyklen flere steder lørdag den 21. oktober, blandt andet i området omkring Grønlandskvarteret og omkring Frederikstorv i Aalborg.

 

”Men vi har brug for flere informationer, før vi har det fornødne grundlag til at stykke et fuldstændigt billedet sammen,” pointerer politikommissæren.

 

Ved du noget, skal du kontakte Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4 – den mand skal bag lås og slå.

 

Source link